Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor vezetik végre be az...

Mikor vezetik végre be az elsöajtós felszállást a 74-es trolin?

Figyelt kérdés
És volt rá példa hogy GVMet adjanak ki rá?
2014. jan. 26. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tudom, d nem ártana...
2014. jan. 26. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Mostanában szoktam ott GVM-et látni néha.

Az elsőajtózást valószínűleg a viszonylag magas kihasználtság miatt még nem vezették be, de egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy ez idővel megváltozzon.

2014. jan. 26. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ingyen utazom rajta a MÁK-kártya miatt, de nem értek egyet vele, mert így, hogy minden ajtón fel lehet szállni rá, akkor is alig férünk fel. Ha meg hisztizik a sofőr a cigány csordával, hogy márpedig vagy leszállsz, vagy itt maradunk, akkor meg a többi utassal szúr ki (vagy tojik az első ajtós felszállásra, és minden marad a régiben, de akkor meg mi értelme van?). Ritkítani meg eszükbe se jusson, inkább sűrítsenek, és teljes szóló üzem legyen a vonalon, mert megy tönkre a szolgáltatás itt (is)!!
2014. jan. 28. 19:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!