Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha a bkv ellenőr megbüntet...

Ha a bkv ellenőr megbüntet valami miatt akkor ő utána kap ezért bármiféle jutalékot?

Figyelt kérdés

2014. jan. 16. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Biztosan kap. Valamivel ösztönözni kell az ő munkáját is.
2014. jan. 16. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

[link]

gondolom olyan 500-1000 között

2014. jan. 16. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Alapbéren felül van ez a teljesítménybérezés is.
2014. jan. 16. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:

kap, ezért büntetnek néha túlzottan erőltetten. Mindent elkövet, mindennel megpróbál csőbe húzni, csak azért, hogy megbüntessen. Másrészről igazából meg lehet elengedne annyira kicsi szabályt szegtél meg, de a pénz jár neki, így megbüntet.

Egyszer volt szó arról, hogy ezt a rendőrségen is bevezetik, hogy több legyen az állami bevétel sajnos. de ez iszonyat botrányt váltana ki...

2014. jan. 16. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Ez nagyon sok ellenőri munkakörben alap, mert ha nem a munkáltató motiválja a dolgozókat, akkor az ellenőrzöttek fogják azt megtenni, kenőpénz formájában. Így ez teljesen elfogadható gyakorlat, szerintem. A szabályok pedig elég egyértelműek, aki betartja azokat, azt meglepetés nem érheti.
2014. jan. 16. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"A szabályok pedig elég egyértelműek, aki betartja azokat, azt meglepetés nem érheti."

Meg ahogy azt Móricka elképzeli! Egyszer fuss csak bele egy ellenőrzésbe a metróból kifelé úgy, hogy a kiinduló állomáson rossz időt pecsételt rá a gép. Majd ott jusson eszedbe ez a mondatod. Velem megtörtént...

2014. jan. 17. 05:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezért utazok éves bérlettel. Ha rajta van az igazolványszámom és az aktuális szelvény van nálam, akkor nagy meglepetés tényleg nem érhet. A te esetedben sem a játékszabàlyokkap volt a gond, mert technikai probléma lépett fel. Ráadásul ugyan csupán a felszállás helyén, de bizonyítható az igazad.
2014. jan. 17. 06:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos, ráadásul lehet, hogy ellenőrzik is őket, pl. a MÁV-os jegyvizsgálóknál vannak tesztutas-ellenőrök vagy micsodák, akik néha ellenőrzik, hogy megfelelően végzik-e a munkájukat.
2014. jan. 17. 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:

"Ezért utazok éves bérlettel. Ha rajta van az igazolványszámom és az aktuális szelvény van nálam, akkor nagy meglepetés tényleg nem érhet."

Bár én nem vagyok ebben teljesen meggyőződve, de beláthatnád, hogy nem csak éves bérlet létezik, és a más jegy-/bérlettípussal utazók is ugyanolyan szolgáltatáshoz van joguk.

"A te esetedben sem a játékszabàlyokkap volt a gond, mert technikai probléma lépett fel. Ráadásul ugyan csupán a felszállás helyén, de bizonyítható az igazad."

Persze, bizonyítható. Lyukasszak egy újabb jegyet, utazzak vissza, ott adminisztráljam le a forgalmi szolgálattal (ha addig az ottani ellenőrök kollégáknak nem adják le a drótot ugyebár...). Aztán a már jól működő lyukasztóval kezeljek még egy jegyet, majd levelezgessek hetekig (hónapokig?) a BKK-val. És akkor TALÁN igazam lesz, és megtérítik a károm. Most komolyan, szerinted ez normális? Ez szolgáltatás? Miközben azért mentem metróval, mert épp siettem...

És akkor nem beszéltem az ellenőrök bicskanyitogató, az én megszégyenítésemre irányuló stílusáról. Én nem vagyok egy hirtelen haragú, aggresszív ember, de legszívesebben eltörtem volna az orrát annak a Maunika showból szabadult, fogatlan bagázsnak. Persze azt nem lehet, mert ők külön védelmet élveznek.

2014. jan. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!