Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a változtatás a Szentendrei...

Mi a változtatás a Szentendrei HÉV bemondásában?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy van valami féle változás, de nem említik, hogy mi. PL 1128-on
2009. nov. 30. 15:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet, h ide is jönnek a kretén színészhangok... :-/
2009. dec. 1. 18:02
 2/16 A kérdező kommentje:
:O Na, csak azt ne.... :
2009. dec. 1. 19:56
 3/16 anonim ***** válasza:

Előző vok

Nekem se tetszenek. A 3-as metróra már fel is vették őket, ha jól tudom 5 millió forintjába fájt a cégnek.

Egyébként ritka szánalmas lett, Szalóczy-t próbálták meg utánozni, és az egy dolog, h nem sikerült, de az a hangvétel egy fiatalos hangnak nem áll jól.

És a teteje az egésznek, h felváltva mondogatják a színészek a megállókat...egy férfi mondja, h záródnak az ajtók, és nő mondja a köv megállót. Ugyan ez fordítva... nagyon fognak illeni a régi Ev3/81-es kocsikhoz ezek a hangok... :-/

2009. dec. 2. 14:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát ez...nem is tudom mit mondjak...lehet h nem a legmegfelelőbb kifejezés, SZÁNALOM!!
2009. dec. 2. 15:49
 5/16 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a Földalattira is felvették...nemrég volt szerencsém hallani...
2009. dec. 2. 15:50
 6/16 anonim ***** válasza:
ÁÁÁ neee:( Úgy imádtam a metrón a régi hangot, most már kicserélték? Ritkán utazok metróval, mert nem esik útba.
2009. dec. 5. 16:44
 7/16 anonim ***** válasza:

Színészhangok gagyik. Elharapják a bemondás végét vagy nagyon halkra viszik a hangsújt.

Amúgy meg aki nő most mondja am egállókat ő a Tarcsa Zsuzsa aki azt hiszem szintén színésznő és sztem ő a legjobb.

Amúgy akkor már inkább ismert hangok vagy szinkronhangok lennének :) Pl: Józsa Imre (dr. Greene), Szabó Sípos Barnabás (dr.ross,M1 csatorna régi hangja) Welker Gábor (Danubius rádió hangja 2000 környékén és a mai napig Jáksó műsorűban a Danubiuson/Class-on) Kaucky Armand (sláger rádió hangja) stb.

Amúgy a Kiricsi Karola is szörnyű volt a buszokon egy időben (ex BKV szóvívő)

2009. dec. 5. 18:25
 8/16 anonim ***** válasza:

1. vok

16:44-nek: még nem cserélték ki, remélem nem is fogják. Minden nap utazok M3-n, M2-n, azokon legalábbis még nem cserélték ki. A kisföldalattin nem utazok, de gondolom még ott se. A műszak sem biztos, h arra vágyik, hogy a bemondó hangjait cserélgessék, van azoknak is elég dolguk.

Még most is tartom a véleményem, hogy Szalóczy a legjobb. Ilyen kiejtéssel senki más nemtudbeszélni :)

A 2-esen meg a ffi bemondóhangot szeretem, valahogy jobban illik a régi kocsikhoz. Majd ha már új kocsik lesznek, akkor legyenek új bemondóhangok, addig meg maradjanak a régiek!

az 1-esen (földalatti) nem tudom ki mondja be, de illik oda, jó ahogy van.

Az 5 millió/viszonylat pénzt meg költsék inkább takarításra, járműkarbantartásra. HA mindenképpen újat akarnak felmondom nekik én 1000 Ft-ért is :))

2009. dec. 6. 14:33
 9/16 A kérdező kommentje:

földalattira már feltették...itt meg lehet hallgatni!:

[link]

és aki előtte mondta földalattin az Varga János!

2009. dec. 6. 15:54
 10/16 anonim ***** válasza:
18:25ös vagyok. Földalattira csak felvették de fel tenni nem tudják már :) A földalatti kocsikon régi beszédszintetizátor nem tud mit kezdeni az új hanggal :D
2009. dec. 6. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!