Mi a változtatás a Szentendrei HÉV bemondásában?
Előző vok
Nekem se tetszenek. A 3-as metróra már fel is vették őket, ha jól tudom 5 millió forintjába fájt a cégnek.
Egyébként ritka szánalmas lett, Szalóczy-t próbálták meg utánozni, és az egy dolog, h nem sikerült, de az a hangvétel egy fiatalos hangnak nem áll jól.
És a teteje az egésznek, h felváltva mondogatják a színészek a megállókat...egy férfi mondja, h záródnak az ajtók, és nő mondja a köv megállót. Ugyan ez fordítva... nagyon fognak illeni a régi Ev3/81-es kocsikhoz ezek a hangok... :-/
Színészhangok gagyik. Elharapják a bemondás végét vagy nagyon halkra viszik a hangsújt.
Amúgy meg aki nő most mondja am egállókat ő a Tarcsa Zsuzsa aki azt hiszem szintén színésznő és sztem ő a legjobb.
Amúgy akkor már inkább ismert hangok vagy szinkronhangok lennének :) Pl: Józsa Imre (dr. Greene), Szabó Sípos Barnabás (dr.ross,M1 csatorna régi hangja) Welker Gábor (Danubius rádió hangja 2000 környékén és a mai napig Jáksó műsorűban a Danubiuson/Class-on) Kaucky Armand (sláger rádió hangja) stb.
Amúgy a Kiricsi Karola is szörnyű volt a buszokon egy időben (ex BKV szóvívő)
1. vok
16:44-nek: még nem cserélték ki, remélem nem is fogják. Minden nap utazok M3-n, M2-n, azokon legalábbis még nem cserélték ki. A kisföldalattin nem utazok, de gondolom még ott se. A műszak sem biztos, h arra vágyik, hogy a bemondó hangjait cserélgessék, van azoknak is elég dolguk.
Még most is tartom a véleményem, hogy Szalóczy a legjobb. Ilyen kiejtéssel senki más nemtudbeszélni :)
A 2-esen meg a ffi bemondóhangot szeretem, valahogy jobban illik a régi kocsikhoz. Majd ha már új kocsik lesznek, akkor legyenek új bemondóhangok, addig meg maradjanak a régiek!
az 1-esen (földalatti) nem tudom ki mondja be, de illik oda, jó ahogy van.
Az 5 millió/viszonylat pénzt meg költsék inkább takarításra, járműkarbantartásra. HA mindenképpen újat akarnak felmondom nekik én 1000 Ft-ért is :))
földalattira már feltették...itt meg lehet hallgatni!:
és aki előtte mondta földalattin az Varga János!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!