Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan kellene átszállnom? Lent.

Hogyan kellene átszállnom? Lent.

Figyelt kérdés

nem nagyon jártam még Pesten egyedül és vonattal..:S

és azt szeretném tudni hogy a keleti és a dél pu. között mi a különbség és hol találom?am nem falusi vagyok hanem nagyváros =)(Miskolci)csak mielőtt valaki ilyenért lenézne,de sajna nem tudom és szüleim se járnak arra..

ha én a keletin szállok le és a délin kell felszállnom akkor hova kell mennem?(am mécsre szeretnék menni ha ez segít és onnan haza(Miskolcra)

2009. nov. 30. 14:49
 1/2 anonim válasza:
Ha a Keletibe szállsz akkor lemész az aluljáróba és 2es metróval Déli pu. irányba, ha Déliből mész a Keletibe ugyanúgy le az aluljáróba és 2es metró Keleti pu. állomásig, onnan meg már csak megkeresed honnan indul Miskolcra a vonat :)
2009. nov. 30. 14:54
 2/2 anonim válasza:

Jelezve is van, hogy merre kell menni a metróhoz, de ha pl Délibe szállsz le akkor ahogy leszállsz, szembe le a lépcsőn ahol a büfék stb. vannak, ha Keletiből akarsz metróra szállni akkor ott is a Keletin belül letudsz menni a lépcsőn és ott eltudsz jutni a metróig ott is jelezve van, de ha kimész az épületből (főbejáraton) onnan meg mész egyet balra aztán ahol vége az épületnek (pályaudvarnak) megint egy bal és ott az aluljáró le a metróhoz :D

Első voltam

2009. nov. 30. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!