Így megbűntetnek?
Figyelt kérdés
Van bérletem Szolnoktól-Budapestig és eddig olyan vonattal mehettem, ami nem átszállásos, de most olyan vonattal kell mennem, ami csak Ceglédig megy és onnan egy másik vonatra kell átszállnom, ami megy Budapestig.2014. jan. 4. 15:05
1/7 anonim válasza:
Dehogy. Kiindulási hely és célállomás azonos, távolság is ugyanazon zónában van (ha jól értem).
2/7 anonim válasza:
De melyik vonalra szól a bérleted? Szolnok-Budapest-Nyugati vagy Szolnok-Budapest-Keleti? Előbbi esetben ugyanis érvényes a Szolnok-Cegléd, majd Cegléd-Budapest-Nyugati utazásra, hiszen az átszállás megengedett a bérlettel lefedett szakaszon belül. De ha a másik vonalra szól a bérleted, akkor Cegléden át aligha utazhatsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Záhony-Debrecen-Szolnok-Cegléd-Budapest-Nyugati
2014. jan. 4. 16:09
4/7 anonim válasza:
Sőt, ha mondjuk Cegléden fölszáll, Monoron meg le, akkor se lesz semmi gond. Átszállással is utazhatsz és nem is kötelességed végigutazni azt a távot, amire a bérleted szól.
5/7 anonim válasza:
"De melyik vonalra szól a bérleted? Szolnok-Budapest-Nyugati vagy Szolnok-Budapest-Keleti? "
Ez konkrétan teljesen mindegy, mert a 100a és 120a vonali bérletet is elfogadják a másik vonalon. Szolnok 100-100 km mindkét irányból.
6/7 anonim válasza:
Utolsó, köszönöm a helyesbítést. (2. voltam)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2014. jan. 6. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!