Orsrol hogy tudnek eljutbi a Nyugati mekihez?
Figyelt kérdés
Megallokat is irjatok es hogy hogyan merre nem Pesti vagyok semmit nem tudok a helyrol.2014. jan. 3. 21:40
1/12 anonim 

válasza:

2-es metróval a Blaha Lujza térig, onnan 4-6-os villamossal a Nyugati pályaudvarig (ha a villamosra szállsz, a Széll Kálmán tér felé tartóra szállj) :)
3/12 anonim 

válasza:

Ha metróval mész, egy jegy is elég. A Deákon átszállsz az Újpestnek tartó 3-as metróra, és a Nyugatinál leszállsz róla.
4/12 anonim 

válasza:

Adjunk meg még egy opciót:
2-es metróval Astoria, majd onnan 9-es busz
5/12 anonim 

válasza:

Hülyeség villamosozni, ha a metróhálózaton belül ingyenes az átszállás. M2 metróval a Deák Ferenc térig, onnan M3 metróval Újpest-Központ felé a Nyugati pályaudvarig.
6/12 anonim 

válasza:

Pontosan, ahogy azt már megírtam feljebb. Nem plagizálunk!:P
7/12 anonim 

válasza:

Örsön van taxiállomás, az átszállás nélkül odavisz.
8/12 anonim 

válasza:

amúgy meg minek akarsz odamenni? az Örsön is van meki :P
9/12 anonim 

válasza:

Köszönöm, hogy az amúgy teljesen korrekt válaszomat úgy 31%-ig lepontoztátok. Lyukasztgassatok csak hat jegyet olyan utakra, amelyekre kb. egy is elég és védessétek le a szabadalmi hivatalnál az összes hozzászólásotokat. Így akarjon másoknak segíteni az ember...
10/12 anonim 

válasza:

Válasszad a taxit, Budapesten egységes a tarifa, 280 HUF/km és nem kell elvegyülnöd utazás közben csórókkal és nem zsebelnek ki. Én mindig azzal szoktam járni, ha nagyobb távolságról van szó, szórakozóhelyről sose jöttem még haza éjszakai járatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!