Ha egy buszhoz az van írva, hogy csak előre váltott menetjeggyel lehet felszállni, akkor nem vehetek jegyet a buszon?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 18:45
1/7 anonim válasza:
Ezen a m,ondaton mit nem értesz?
Nem, ezen a buszon nem vehetsz jegyet, csak az utazhat vele, akinek elővételi jegye van.
2/7 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű a kiírás...
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, ha csisszre érek csak oda és úgy szállok fel. Mert csak azt érem el és úgy érek csak oda..
2013. nov. 23. 19:01
4/7 A kérdező kommentje:
És értem....Köszöntem!
2013. nov. 23. 19:02
5/7 anonim válasza:
Akkor torkosborz üzemmód van. Ha tudod, hogy neccesen èrsz oda, inkább vedd meg pl. neten elővételben.
6/7 anonim válasza:
Ha a buszállomáson szállsz fel,akkor mindegy mikor érsz oda,nem tudsz jegyet venni a buszon...ha már az első megállóban vagy,ott már igen...
7/7 anonim válasza:
Hát ne csisszre érjél oda,hanem csosszra.Ember!!Sosem lesz többé magyar a magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!