Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el Budapest,...

Hogy jutok el Budapest, Árpád-hídi buszmegállótól 1222 Bp, Nagytétényi út 29. címre, azaz az RTL székházba? Fontos még ma, a lehető legegyszerűbbet.

Figyelt kérdés
Nyertem jegyet a vasárnapi X-faktor adásba, de nem tudom, hogy tudok eljutni oda. Kérlek írjátok le a legegyszerűbb utat, és hogy nagyjából mennyi idő alatt jutok el oda.

2013. nov. 23. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
maps.google.hu útvonaltervező, felül busz gombot megnyomod, címet beírod. Ha cifrázni szeretnéd még azt is megadod, mikorra szeretnél odaérni.
2013. nov. 23. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tudom rendesen kezelni, valaki esetleg le tudná írni röviden? legalább mire számítsak, mennyi idő az utazás?
2013. nov. 23. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Hmm. Az X faktor élő adása nem az RTL székházból megy,hanem a Felsőkert utcai stúdióból. Legalább is az előző évad tuti onnan ment, mert exemet oda vittem párszor, amikor mentek az X-faktorba.

[link]

2013. nov. 23. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:

"nem tudom rendesen kezelni,"

Pedig egyszerűbb mint ide egy kérdést kiírni...

2013. nov. 23. 14:51
 5/7 A kérdező kommentje:

de oda kell menjek, a nyert jegyekett itt kapom.meg.

Nem. Nem egyszerűbb.

2013. nov. 23. 16:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Hétköznap reggel és délután: Árpád hídtól M3-as metró (Kőbánya-Kispest felé) Ferenciek teréig. Onnan 133E vagy 233E busz (Nagytétény/Budatétény felé) Háros vasútállomásig. (kb 50 perc)

Máskor: Árpád hídtól M3-as metró (Kőbánya-Kispest felé) Kálvin térig. Onnan 47-es vagy 49-es villamos Móricz Zsigmond körtérig. Onnan 33-as busz Háros vasútállomásig. (kb 1 óra)

De ha a Google kezelése gondot okoz, az utazási időre rászámolnék még pár eltévedést.

2013. nov. 23. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
M3 metróval Kőbánya-Kispest felé a Corvin-negyedig. A 4, 6 villamossal a Móricz/Újbuda felé a Budafoki útig, mahd a 33-as busszal Nagytétény felé a Jókai Mór utcáig.
2013. nov. 24. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!