Nektek mi a tapasztalatok a Hűvösvölgyi Széchenyi-hegyi Gyermekvasúttal?
Hatalmas élmény. Szerintem a gyv. egy remek találmány - persze a mi családunkban minden fiú vasútbolond, bár én nem voltam úttörővasutas (az egész úttörősdi csak púp volt a hátamon).
Tapasztalataim szerint a gyermekvasutasok kifejezetten példaszerűen (udvariasan, pontosan, biztonságosan, fegyelmezetten) teszik a dolgukat ("látják el a szolgálatot"). Ez akkor is hatalmas fegyvertény, ha nagyon erősen szűrik őket (jó iskolai eredmény, évente vizsgák); és természetesen mindenütt ott vannak a felnőtt vasutasok, akik ellenőrzik őket és szükség esetén beavatkoznak (de nem szokott rá szükség lenni - vagy legalábbis utasként még nem vettem észre).
Azt is sok helyről hallottam, amit az előző hozzászóló írt, hogy egy nagyon jó hangulatú társaság az övéké.
A környék nagyon szép, tájfutóként az egyik kedvenc terepem, rengeteg a látnivaló, és remek a kilátás Budapestre (pl. a János-hegyről vagy a Hárs-hegyről, a Libegőről stb.).
Ha még nem jártál ott, akkor érdemes kipróbálni.
Ha a gyereked akar gyv.-zni, akkor engedd meg neki.
Ha Te vagy általános iskolás, akkor jelentkezz gyv.-nak.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!