Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nektek mi a tapasztalatok a...

Nektek mi a tapasztalatok a Hűvösvölgyi Széchenyi-hegyi Gyermekvasúttal?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha már jártatok ott, akkor milyen élmény volt?
2013. nov. 22. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem. Jó látni, hogy a gyerekek ilyen örömmel végzik a munkát, mellesleg a táj gyönyörű, és egy hatalmas élmény.
2013. nov. 23. 12:28
 2/4 10 deka farhát ***** válasza:
60%
Kiegészíteném azzal, hogy a gyerekeknek ez nem munka. Aki gyermekvasutasnak ment, az gyakorlatilag egy hobbit választott magának. Igaz, sokkal komolyabb és felelősségteljesebb (és több energiát is igényel), mint pl. a bélyeggyűjtés. Aztán akit ott "megcsap a mozdony füstje", az valószínűleg felnőtt korában sem fog elszakadni a vasúttól. Én is voltam gyermekvasutas, és most a nagyvasútnál dolgozom (igaz, kicsit más szakterületen, de hát a középiskolában ez érdekelt jobban :) ).
2013. nov. 27. 12:17
 3/4 anonim válasza:
60%
én gyermekvasutas vagyok... annál jobb társaságot sose fogok találni! Amit csinálunk azt felelősséggel és jókedvvel csináljuk! ÉS az utasoknak is mindig jó a véleménye!
2014. márc. 23. 18:10
 4/4 anonim válasza:

Hatalmas élmény. Szerintem a gyv. egy remek találmány - persze a mi családunkban minden fiú vasútbolond, bár én nem voltam úttörővasutas (az egész úttörősdi csak púp volt a hátamon).

Tapasztalataim szerint a gyermekvasutasok kifejezetten példaszerűen (udvariasan, pontosan, biztonságosan, fegyelmezetten) teszik a dolgukat ("látják el a szolgálatot"). Ez akkor is hatalmas fegyvertény, ha nagyon erősen szűrik őket (jó iskolai eredmény, évente vizsgák); és természetesen mindenütt ott vannak a felnőtt vasutasok, akik ellenőrzik őket és szükség esetén beavatkoznak (de nem szokott rá szükség lenni - vagy legalábbis utasként még nem vettem észre).

Azt is sok helyről hallottam, amit az előző hozzászóló írt, hogy egy nagyon jó hangulatú társaság az övéké.

A környék nagyon szép, tájfutóként az egyik kedvenc terepem, rengeteg a látnivaló, és remek a kilátás Budapestre (pl. a János-hegyről vagy a Hárs-hegyről, a Libegőről stb.).

Ha még nem jártál ott, akkor érdemes kipróbálni.

Ha a gyereked akar gyv.-zni, akkor engedd meg neki.

Ha Te vagy általános iskolás, akkor jelentkezz gyv.-nak.

:-)

2014. ápr. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!