Egy BKV buszsofőr hány hetet lehet szabadságon max?
Figyelt kérdés
Csak mert eltűnt az aki mindig minden reggel vitt suliba, nagyon jófej bácsi, ás félek valami baja van:( nyugdíjba biztos nem ment, azt mondta van még 6 éve. 3 hete nem láttam2009. nov. 18. 16:30
1/12 anonim válasza:
Kedves kérdező! A bácsi egyrészt nem biztos hogy most veszi ki az éves szabadságát, de mivel idősebb és még ha gyerekei is vannak biztos jár vagy 30 napi szabi. De ha netalántán táppénzen van (az nincs így korlátozva), az is előfordulhat és nagyon reméljük csak olyan betegsége van ez esetben amiből kigyógyul hamarosan, de pihennie kell:)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Hát remélem hamarosan visszajön... Bár olyan nagyon nagy baja nem lehet mert egy hete láttam utcán a (gondolom) fiával, de nem tudtam odamenni mert én buszon voltam.
2009. nov. 18. 18:23
3/12 anonim válasza:
Lehet áttették más számú buszra!! Én VT-transmanos vagyok és változó hogy melyik járaton vagyok. Vagy az is lehet hogy csere történt mármint áttették délutánra, estére.
4/12 A kérdező kommentje:
jajj remélem nem:O de akkor még várok azért hátha csak beteg, aztán megkeresem
2009. nov. 18. 22:01
5/12 A kérdező kommentje:
De ha más járatra teszik akkor nem viszi magával a buszát is? mert ő itt maradt a vonalon, mármint a saját busza
2009. nov. 18. 22:02
6/12 anonim válasza:
Megint a Transmanos vagyok: a buszok a járatszámhoz vannak általában kötve nem sofőrhöz.
7/12 A kérdező kommentje:
de ő azt mondta, ha más vonalra megy akkor viszi a buszát is:O
2009. nov. 19. 20:17
8/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?? csak úgy érdekel
15f
9/12 A kérdező kommentje:
13 de mért?
2009. nov. 19. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!