Nagyon durva alakok vannak általában egy szombat éjszakai buszon?
Figyelt kérdés
Mármint egyedül nem nagyon rossz menni? Általában csendes szokott lenni egy ilyen utazás, vagy inkább erőszakos illuminált emberekkel van tele? Tudom hülyén hangzik a kérdésem,csak eddig mindig hazataxiztam.2013. nov. 12. 22:55
1/7 anonim válasza:
melyik városban vagy városok között?
2/7 A kérdező kommentje:
Budapesten
2013. nov. 12. 22:59
3/7 anonim válasza:
Nem vészes. Részegek meg gyanús alakok előfordulhatnak, de még nem ért attrocitás. Meg amúgy is, ott vannak a szekusok.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. nov. 12. 23:05
5/7 anonim válasza:
Borsodba "kemény" még nappal is.Főleg ott ahol sok a hiperpigmentált :)
6/7 anonim válasza:
5-ös: Diszlexiás barátom, Budapestről volt szó. A nettó cigányozásra meg kûrva nagy szükség volt egy ilyen kérdésnèl.
A budapesti éjszakai buszok zömén van biztonsági személyzet, még ha nem is valami jól képzelt és motivált. E járatokon a jegyellenőrzés eleve megszűri az utazóközönséget. Este munkából hazatérők és illuminált, néha túlpörgő partiarcok vannak a járatokon, aztán jönnek a munkába indulók. Az ital miatt elméletileh lehetnek nehezebb esetek, de engem még nem ért attrocitás, holott alapvetően pont olyan járatokon mozogtam sokat, ahol nem volt jellemző a biztonsági személyzet.
7/7 anonim válasza:
Nem, legalábbis eddig még (lekopogom gyorsan) soha nem ért semmilyen attrocitás. Ahogy az előttem szólók is írták, többnyire részeg fiatalok vannak rajta, illetve a hajnali járatokon munkába igyekvők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!