Csak én vagyok 13 évesen nagy vasútbarát?
Engem már ovis koromban is érdekelt..:D az állatkertben az állatok helyett a vonatokat figyeltem..nálam am ink ilyen 15 éves koromban jött elő mert akk a középsuli miatt vonatoznom kellett (és kell most is) jópárszor felkéreckedtem mozdonyokba, voltam villamosnapokon, most van egy ismerősöm a hármas metrónál aki gyakran elvisz a vezetőfúlkében :D ennek a hobbimnak hála megismertem jópár jófej embert..
Az én sulimban is a fő téma: játékok sorozatok meg foci..
Ha érdekel vmi akk írj..:D 17F
Miért kellene "kinőni"? Ha valaki vasútbarát, az nagyonis jó dolog, ugyanis a vasút környezetbarát és gazdaságos, nagyon biztonságos közlekedési mód.
Elég sok vasútbarát van Magyarországon is, szép számban fogy pl az Indóház magazin, sok vasútmodell kiállítás van. A férfiakat főleg érdekelheti a vasút műszaki oldala. (Különben a vasút és MÁV nem éppen ugyanaz.)
Szia!
Én vagyok aki elsős korunkban Thomas rajingó volt. (az előbbit egy osztálytársam írta) Én ahogyan ő is mondta nagyon kedvelem a vasutat. Ne szégyelld, ne hagyd, hogy csúfoljanak e miatt (én ezt már csak tudom). Vállald fel, hogy te szereted! Ami pedig fontos, hogy sokszor én is elfeledkezem róla, hogy túl sokat beszélek róla, de én ilyenkor azt gondolom, hogy a másikat figyelmeztetni kell és nem cikizni. Remélem tudtam segíteni. Ha pedig egy igazi vasutas csapathoz akarsz csatlakozni akkor a Facebookon találsz egy VASÚT RAJONGÓK KLUBJA nevezetű csoportot, ahol csupa vasútimádó van. Várunk sok szeretettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!