Melyik a jobb IC kocsi?
Figyelt kérdés
Melyik jobb MÁV IC kocsi?A Szombathelyen közlekedő DWA kocsik 50-55-10-71 Apmz és (20-70 Bpm) kocsik,vagy a Pécsre,és Nyíregyházára közlekedő Dunakeszi Járműjavító által gyártott 2.generációs IC kocsik? Száma: 50-55-10-67 Ap(20-67 Bp) Eddig kérek elemzéseket,és a 3.generációs IC kocsik jobbak mint ezek vagy nem? A GYSEV IC kocsikkal mi a helyzet?2013. nov. 2. 17:52
1/4 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy a gyorsvonatok személyvonati kocsikkal közlekednek, az IC-k teljesítik a gyorsvonatokhoz fűzhető elvárásokat, ahhoz képest a 3G IC-k felelnek meg szinte egyedül IC kocsinak. - Bár azok meg gyorsvonati kocsikból lettek átalakítva...
2/4 anonim válasza:
Utaztam 2. és 3. generációson is.
A 2. generációs nem tetszett különösebben, bár olyan nagy bajom se volt vele.
A 3. generációs nagyon kényelmes és jó, de még esztétikus is.
3/4 anonim válasza:
Az Apmz 10-71 az EuroCity kocsi, az Ap 10-67 pedig InterCity, így itt az Apmz vezet. A 3G az kb. a kettő között van, de az is IC. A GYSEV InterCity kocsijai olyanok mint a MÁV-Startnál a 2. generációsak, csak van, amelyik kézi ajtós, meg belülről régebbinek néznek ki
4/4 anonim válasza:
Szerintem a Bp 20-67 kocsik jónak számítottak,amikor készültek,de mára már elavultak,nem felelnek meg az IC-igényeknek,de én szeretk velük utazni. A Bpm 20-70 kocsik is IC-forgalomra lettek tervezve,de kényelmesebbek benne az ülések,nagyobb a lábtér. A Bpm-nek van EC-verziója is, Bpmz 20-71, ami alig különbözik tőle és manapság már azok is IC szerelvényekben járnak(onnan tudod megkülönböztetni őket,hogy a Bpm-nek minden ablaka nyitható, a Bpmz-nek meg nincs nyitható ablaka). Nekem személy szerint a 3G kocsik annyira nem jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!