Debrecenben hogyan tudok a legegyszerűbben eljutni az autóbuszállomásról a Kenézy Kórházhoz? (busz), illetve a kórháztól a Bethlen utcára?
Az autóbusz állomástól ha feljutsz a nagyállomásra (32-es busz megy az autóbusz állomás oldalában, ha nem látod majd, kérdezz meg valakit, a legutolsónál kell szállni) ott fel tudsz szállni egy 43-as buszra. Itt kimásoltam neked a dkv.hu oldaláról hogyan is vannak a megállók:
Nagyállomás 0
Wesselényi utca 2
Hajnal utca 4
Munkácsy Mihály utca 7
Dobozi lakótelep 8
Brassai Sámuel Szakközépiskola 9
Ótemető utca 10
Bercsényi utca 13
Berek utca 14
Rákóczi utca 17
Hunyadi János utca 19
Mester utca 21
Károli Gáspár tér 23
Kenézy Gyula Kórház 24
Visszafele pedig ugyancsak 43as-sal leszállsz a nagyállomásnál (utolsó megálló), onnan pedig megintcsak jó a 32-es, 14-es, 10-es busz. (www.dkv.hu)
Ha valaki tud egyszerűbbet írjon:)
Szia!
Nem kell felmenned a Nagyállomásra, mert a 42-es busz is oda megy, és az útja is rövidebb. Az autóbuszállomás környékén pedig ott a 42-esnek a megállója.
Nagyállomás 0
MÁV-rendelő 2
Mentőállomás 3
Mechwart András Szakközépiskola 5
Segner tér 6
Károli Gáspár tér 9
Kenézy Gyula Kórház 10
Vág utca 11
Szotyori utca 12
Karacs Ferenc utca 13
Építők útja 14
Tegez utca 16
Pósa utca 17
Világos utca 18
Torockó utca 19
Házgyár utca 21
Kishatár utca 22
Szerintem így egyszerűbb, de amit az előttem lévő hozzászóló mondott, az sem rossz. :)
Az autóbuszállomásnál a széchenyi utcán átmész a másik oldalba, ahol van egy zöldséges oda... Jön a 42/42Y-os felszálsz rá mész vele 3 megállót és leszállsz a kenézinél.
Visszafele a kenézitől felszálsz a 11-esre mész fele 3 megállót a Kölcsey Központig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!