Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem tudhatja a lakosság,...

Miért nem tudhatja a lakosság, hogy milyen lesz pl. a Baross tér, ha elkészül valamikor a jövő évezredben?

Figyelt kérdés

Mert én itt lakom és akárhogy haladnak a munkálatok, a környék semmilyen mértékben nem kezd civilizált formát ölteni, hanem ugyanugy megmarad háborús övezet alakjában...

És kicsit szánalmas, hogy összesen EGYETLEN képet találni a neten a látványtervről?

Vagy ez Magyarországon ugy megy, hogy az állam fizet, az épitőcég meg azt csinál amit akar? Sőt, nyilvánvaló, hogy egyes emberek nagyon ügyesen zsebre tettek némi pénzt a beruházásra szánt összegekből. Csak ugy jól ügyeskedve, okosan.

2013. okt. 24. 18:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2013. okt. 24. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
46%

Nézzél ki az ablakon és láthatod, hogy már a nyitott tér felett átívelő parkos részeket tartó beton alapokat zsaluzzák, betonozzák!

Sőt, a tér csúcsán, ahol a Baross szobor lesz, már a földet hordják a virágágyásokba.

"Vagy ez Magyarországon ugy megy, hogy az állam fizet, az épitőcég meg azt csinál amit akar?" - Nem. Ők egy terv alapján építik meg a teret, amihez neked semmi közöd, mert nem te építed. Ennyi.

2013. okt. 24. 18:58
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

Itt van több is :

[link]

A kérdés többi részére a választ szerintem a politika témakörben keresd :)

2013. okt. 24. 18:59
 4/16 A kérdező kommentje:
igen, ezekről a képekről beszéltem, de két különböző koncepcio, ha nem tünt volna fel. Meg azért egy megvalósitásra kerülő dologtól nem egy xaros képet várna az ember...de hát magyarországon kuss a neve a népnek.
2013. okt. 24. 19:00
 5/16 A kérdező kommentje:
ilyen erővel különben azt is eltitkolhatnák, hogy milyen megállói lesznek a 4es metrónak...csak ugye az választási téma, hogy pl az uj megállók környékén lakó emberek kire fognak szavazni amiért kapnak egy szép új metrót...
2013. okt. 24. 19:02
 6/16 anonim ***** válasza:

Nos, valamikor sok évvel ezelőtt azt hazudták, hogy lezárják pár hónapra! Azóta már kb. a harmadik rendezési terv készült el! A múltkor már be tudtam jutni a Thököly úton a térre, de egy héttel ezelőtt megint le volt zárva és feltúrva! A környékbeli üzletek tönkre mentek, a törökök elözönlötték a szomszédos utcákat, sose lesz ott rend!

Iszonyatos pénzeket tüntetnek el egy ilyen építkezésen, aztán ha megint jön valami haver egy új ötlettel, akkor megint szétverik amit eddig csináltak!

Nem ez az egyedüli ilyen Bp-n, csak nézd meg a Gellért teret, ott is félévente változik az autók nyomvonala, és az se lesz kész soha!

:(

2013. okt. 24. 19:50
 7/16 anonim ***** válasza:

#1:

Csak szerintem két különböző terv az amiket linkeltél?

2013. okt. 24. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:

A Gellért tér már teljes mértékben járható.

A Baross térnél a Thökölyt azért zárták le újból, mert aszfaltoznak a macskakő helyén.

2013. okt. 24. 19:58
 9/16 anonim ***** válasza:

Tessenek elolvasni figyelmesen a cikket, az egész história le van írva:

[link]

A végleges Baross tér ilyen lesz:

[link]

2013. okt. 24. 20:13
 10/16 anonim ***** válasza:

"A Gellért tér már teljes mértékben járható."

Tisztában vagyok vele. Sőt ez az állapot az utóbbi 4-5 évben már többször előfordult, csak épp a Budafoki út nyomvonala változott néhányszor! Ebben az a szörnyű, hogy nem ideiglenes nyomvonalak voltak, hiszen a díszburkolat is midig le volt téve!

:(

2013. okt. 24. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!