Mit fognak csinálni az 1-es villamos új szakaszával?
Felújítják, jó eséllyel a magyar költségvetésből, mivel uniós projektnek gyér lenne egy ekkorka szakasz (és igen ciki is, ha ennyit nem tudunk rendben tartani.)
A szakasz egyébként jóval modernebb technológiával épült, mint a most és jövőre felújitandó pályarész, ezért kevésbé karbantartás-igènyes.
Új szakaszra a Kőbányai út - Lágymányosi híd között gondolsz?
Ott nem betonpaneles pálya van, hanem rendes zúzottköves vasbetonaljas, mondhatni nagyvasúti pálya ( kíváncsi lennék mekkora tengelyterhelésre építették). Azt a villamosok nem valószínű, hogy a következő 10 évben kivégzik.
Én a Kerepesi út - Lehet út szakaszért jobban aggódnék ( azt nem tudom, hogy a mostani felújítási tervben benne van-e ez a szakasz).
Akkor azért van még mindig, lassan 14 év után is jó állapotban.
A Kerepesi - Lehelt most újítják majd fel jövőre, nem? Vagy a határidő miatt aggódsz?
És a Puskás - Hidegkuti szakaszt felújítják? Ott vagy gyök kettővel megy, vagy ugyan 50-el, de valami iszonyatos zajszint mellett.
"mivel uniós projektnek gyér lenne egy ekkorka szakasz (és igen ciki is, ha ennyit nem tudunk rendben tartani.) "
A teljes vonalat felújítják egy projektben... És igen, EU projekt. Ha ciki, ha nem.
Mióta újítják az új szakaszt, nem jártam arra.
Mit csinálnak?
Állítólag részlegesen újítják fel, ami valahol érthető is.
De a pályát is csinálják? Legalább a sínszálakat cserélik, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!