Az IK 260/280 vezetői hogyan tudják azt az ajtót kinyitni, amelyik előtt az utas áll?
Figyelt kérdés
Sose értettem. Ennyire jól látni a tükörben, hogy a 3. vagy a 4. ajtó előtt állok a peronon?2013. okt. 3. 17:53
1/5 anonim válasza:
Nálunk a régi 280-asokon az ajtó fölötti leszállásjelző ajtóra jelzett vissza ( a 4 ajtónyitó alatt/felett volt 4 leszállásjelző visszajelző ).
2/5 A kérdező kommentje:
De a peron felől nincsen.
2013. okt. 3. 18:34
3/5 anonim válasza:
Viszonylag jól felmérhető a hozzászokott szemnek a tükörből is.
4/5 anonim válasza:
Ehh tényleg. Ezt benéztem.
Szerintem látni azt annyira tükörben.
5/5 anonim válasza:
Szólóban egyszerű,nem nagy a busz,és tisztán látható.280-asnál kell egy kis gyakorlat,főleg szürkületkor és sötétbe,de könnyen megszokható,és azután rutin.Már amikor állok be a megállóba akkor tudom,hanyas ajtónál fog állni az utas,ha ott marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!