Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Adnak rá engedélyt?

Adnak rá engedélyt?

Figyelt kérdés

Buszvezető vagyok,és szeretnék buszt venni(természetesen részletre).A lényeg az,hogy csuklós buszt vennék külföldi papírokkal,erre egyáltalán van engedély,hogy én vállalkozóként csuklós buszt vezessek?

Erről van szó: [link]

2013. szept. 26. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy lenne akadálya, de:

1. A papírokat is rendezni kell.

2. Hol lehet tankolni vele?

2013. szept. 26. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Okoskám, ez már egy régen lejárt hirdetés. Mindenesetre egy LPG-s romhalmazzal biztos jó biznisz furikázni...
2013. szept. 26. 23:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül arról a buszról lenne szó!De köszönöm!A papírokkal,stb. tisztában vagyok!
2013. szept. 27. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem sincs akadály. ha van hozzá papírod, hogy csuklóst is vezethetsz, illetve nyilván vállalkozói engedély, meg a busz papírozása, ahogy első mondja. meg persze a tankolás is, szóval jó sok tőke kell hozzá.
2013. szept. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!