Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bkv-n (metrón, és buszon)...

Bkv-n (metrón, és buszon) lehet szállítani kerékpárt?

Figyelt kérdés
Haverom jönne fel Pestre, és hozná a bmx-ét, csak nem tudjuk, hogy a Keletitől a 17. kerületbe bkv-val el lehet-e teljesen legálisan jutni.(2-es metró, és a 67-es busz lenne az ideális)Igazából az teljesen mindegy, hogy mennyire néznek hülyének, az a lényeg, hogy kell-e hozzá külön jegy, vagy egyáltalán felengednek-e a metróra meg a buszra, vagy egyszerűen kiröhögnek :) .(ha kell kiszedjük a kerekeit, meg minden, csak jusson el ide.)

2013. szept. 21. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még mielőtt még többen lepontoznátok, egy BMX típusú bringáról van szó, aminek a váza kényelmesen elfér egy nagy utazó táskában, kerekei meg két oldal zsebben. Nem 28 colos csepelt akar szállítani a kérdező...
2013. szept. 24. 23:50
 12/13 anonim válasza:
És mi van akkor ha simán szállítani akarom a buszon? Miét kell a villát is kiszedni ? Szerintem teljes nonszensz, hogy nem lehet elvinni, én pl. szervizbe akartam vinni, ami 5 km-re van a lakásomtól, amit gyalog olyan 1 óra alatt tennék meg úgy hogy a hátamon cipelem a bringát, mert tolni nem tudom a baja miatt. Nem hiszem el hogy a köcsög bkv ennyire konzervatív legyen. Kit zavar, ha a bkv-n akarom vinni a biciklimet. járműnek nem minősül, mer a kerekét kivettem, akkor meg mi a baj? Ehhez biztos el kell még telnie néhány évtizednek, mire ezt engedélyezik, holott 5 perc is elég lenne.
2014. máj. 23. 16:42
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
Én is ezt írtam anno, gyors zárat 2 sec alatt kinyitod, kiszeded a kereket, és viheted bárhova. Még is lepontoztak. :D
2014. máj. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!