A 20E milyen gyakran jár?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemsokára pestre fogok költözni és a 20E-vel kellene járnom majd minden nap, viszont nem tudom milyen gyakran jár. Aki tud lécci segítsen, fontos lenne.2013. szept. 7. 11:54
1/7 anonim 

válasza:

Mikor jár milyen gyakran?
BKV->Menetrend>20E
2/7 A kérdező kommentje:
Igen megnéztem, de ott azt írja, hogy kb negyedóránként jár. Egyébként nekem a keleti pályaudvartól kellene indulnom, reggel 7-kor. Csak eleve azt nem értem, hogy a 20E az egy buszt takar-e ami negyedóra alatt megjárja az egész útvonalát vagy több busz tartozik hozzá. Bocsi, ehhez nagyon hülye vagyok, kisvárosból költözöm és egész idág nagyon keveset kellett buszoznom.
2013. szept. 7. 12:09
4/7 anonim 

válasza:

A 20E jelzés nem egy autóbuszt jelent, hanem egy viszonylatot. Minden viszonylat egy adott útvonalon közlekedik, kivéve ha valami rendkívüli esemény (útépítés, rendezvény, stb.) miatt ez módosításra kerül. Amelyik autóbuszon ezt a jelzést látod, az azon az útvonalon közlekedik. Nem egy autóbuszról van szó, hiszen az egyik végállomástól a másik végállomásig 32 perc a menetidő. Az oda-vissza út 62 percet vesz igénybe (a visszaút 30 perces), tehát te is megállapíthatod, hogy egy járművel képtelenség lenne megoldani a 15 perces követési időt. Kedvezőtlen forgalmi viszonyok miatt az is előfordulhat, hogy két autóbusz beéri egymást, így borul a negyed órás követési idő. Mindig figyeld a járműveken lévő jelzéseket és azt is, hogy a megfelelő irányba lévő megállóban állj.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak. :) Így már minden világos.
2013. szept. 7. 12:43
6/7 anonim 

válasza:

Csúcsidőben 6-8 percenként, azon kívül 15 percenként, peremidőszakban 20 percenként. Szombatot nem néztem, msz. napokon 15 percenként.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. szept. 8. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!