Buszbérletet vissza lehet váltani, ha idő közben kidereült, hogy nincs rá szükség?
ha még nem érvényes,akkor 100forintért visszaváltják
ha már érvényes,akkor hónap feléig 50%ot adnak vissza
ha letelt 15 nap,akkor nem visszaválthato
Vonaljegyek, bérletek visszaváltásának lehetőségei
A havi és 30 napos bérletszelvények, a napi-, turista- és hétvégi családi jegyek érvényességük kezdete előtt teljes áron visszaválthatók 100.- Ft kezelési díj ellenében az MVK Zrt. jegypénztárainál és a Közönségszolgálati Irodában.
Az érvényességi idő 1-15 napjain a havi és 30 napos általános bérletszelvények 50%-os áron, 100 Ft kezelési díj ellenében válthatók vissza az MVK Zrt. jegypénztárainál.
A kedvezményes tanuló és nyugdíjas bérletszelvények 50 %-os visszaváltására a 69/1996.sz. (XII.19.) önkormányzati rendelet szerint nincs lehetőség.
A fentiekben felsoroltak lebonyolítását kérő személy, személyazonosságát érvényes arcképes igazolvánnyal (személyi, vezetői engedély, útlevél) kell igazolnia. Diákok, hallgatók személyazonosságukat érvényes diákigazolvánnyal is igazolhatják.
Igen én is néztem idő közben, de nem találtam konkrét információt a távolsági bérlettel kapcsolatban, csak a helyközi volt fenn.Békéscsabáról van a bérlet, 15 kilométeres,felnőtt.Nem az enyémről lenne szó, keresztanyámat kirúgták a munkahelyéről, és most mondták meg neki, miután megvette a bérletét :(:(
Neki szeretnék segíteni, de mondtam, hogy hívja föl az információt, ott hátha többet tudnak.Mindenesetre köszönöm!
B) Bérletjegy visszatérítése
A KÖRÖS VOLÁN ZRt. a megváltott bérletek árát az alábbi feltételekkel téríti vissza:
a) Ha a KB. 20. mintájú havi bérletet (egyvonalas, összvonalas, 7, 17, 20V vonalcsoportos) és a Tanuló/Nyugdíjas bérletet
- a tárgyhónap 5-ig benyújtották: visszatérítendő a bérlet ára 10% kezelési költség levonásával
- a tárgyhónap 5-20 között benyújtották: visszatérítendő a bérlet árának fele 10 % kezelési költség levonásával
itt találtam
tehát 10%át levonják
de az is jobb mint ha semmit
csak vigye be nov 5-ig
ez érvényes kell hogy legyen benti és távolságira is
borsodvolánt ismerem,ott is igy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!