Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszbérletet vissza lehet...

Buszbérletet vissza lehet váltani, ha idő közben kidereült, hogy nincs rá szükség?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:

ha még nem érvényes,akkor 100forintért visszaváltják

ha már érvényes,akkor hónap feléig 50%ot adnak vissza

ha letelt 15 nap,akkor nem visszaválthato

2009. nov. 2. 15:54
 2/10 A kérdező kommentje:
E havi bérletről lenne szó.ma ugye 2-a van.
2009. nov. 2. 16:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted ezt a 100 ft-ot?Visszaadják az árát, és levonnak 100 forintot, vagy hogy? Fontos lenne, mert 15 kilométeres bérletről van szó, úgyhogy tizen ezer forintokról beszélünk :(
2009. nov. 2. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Vonaljegyek, bérletek visszaváltásának lehetőségei

A havi és 30 napos bérletszelvények, a napi-, turista- és hétvégi családi jegyek érvényességük kezdete előtt teljes áron visszaválthatók 100.- Ft kezelési díj ellenében az MVK Zrt. jegypénztárainál és a Közönségszolgálati Irodában.

Az érvényességi idő 1-15 napjain a havi és 30 napos általános bérletszelvények 50%-os áron, 100 Ft kezelési díj ellenében válthatók vissza az MVK Zrt. jegypénztárainál.

A kedvezményes tanuló és nyugdíjas bérletszelvények 50 %-os visszaváltására a 69/1996.sz. (XII.19.) önkormányzati rendelet szerint nincs lehetőség.

A fentiekben felsoroltak lebonyolítását kérő személy, személyazonosságát érvényes arcképes igazolvánnyal (személyi, vezetői engedély, útlevél) kell igazolnia. Diákok, hallgatók személyazonosságukat érvényes diákigazolvánnyal is igazolhatják.

2009. nov. 2. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
de egyszerübb lenne,ha leirnád milyen társaságtol vana bérlet,és annak a honalpján fent van
2009. nov. 2. 16:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen én is néztem idő közben, de nem találtam konkrét információt a távolsági bérlettel kapcsolatban, csak a helyközi volt fenn.Békéscsabáról van a bérlet, 15 kilométeres,felnőtt.Nem az enyémről lenne szó, keresztanyámat kirúgták a munkahelyéről, és most mondták meg neki, miután megvette a bérletét :(:(

Neki szeretnék segíteni, de mondtam, hogy hívja föl az információt, ott hátha többet tudnak.Mindenesetre köszönöm!

2009. nov. 2. 19:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Körös volán, egyébként
2009. nov. 2. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

B) Bérletjegy visszatérítése

A KÖRÖS VOLÁN ZRt. a megváltott bérletek árát az alábbi feltételekkel téríti vissza:

a) Ha a KB. 20. mintájú havi bérletet (egyvonalas, összvonalas, 7, 17, 20V vonalcsoportos) és a Tanuló/Nyugdíjas bérletet

- a tárgyhónap 5-ig benyújtották: visszatérítendő a bérlet ára 10% kezelési költség levonásával

- a tárgyhónap 5-20 között benyújtották: visszatérítendő a bérlet árának fele 10 % kezelési költség levonásával

itt találtam

[link]

tehát 10%át levonják

de az is jobb mint ha semmit

csak vigye be nov 5-ig

ez érvényes kell hogy legyen benti és távolságira is

borsodvolánt ismerem,ott is igy van

2009. nov. 2. 19:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen ezt néztem én is, köszönöm :)
2009. nov. 3. 18:31
 10/10 A kérdező kommentje:
sikerült visszaváltatni, azt hiszem egy ezressel kevesebbet kapott vissza, mint a bérlet ára, de így is jó :)
2009. nov. 11. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!