Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a teendő akkor ha még nem...

Mi a teendő akkor ha még nem érkezett meg az új diákom? (a többi lenn)

Figyelt kérdés

Sziasztok!Most kezdtem az egyemetet.Még aug.ba megrendeltem határidőn belül a bérletek ,de nem érkezett meg.Szeptember végén elmentem a to-ra ott kiderült ,hogy posta elvesztette a befizetett összeget és újra kell fizetnem, vagy be kell mutatnom a csekket.Bemutattam a csekket és azt mondta a nő ,hogy újra megrendeli kb.2-3hét múlva jön.Ez történt pontosan 5hete ,és még semmi...és ma már nem érvényes a diákomon a matrica..ebben az esetben mitévő legyek?Nem akarok azért felnőtt bérletet fizetni ,mert a posta elszórta a pénzem..:S ráadásul minden képen kell használnom a bkv-t ,mert Soroksáron (23.ker délpest)és az egyetem Piliscsabán van..szóval még vonatoznom is kell..légyszi írjatok!!!

előre is köszi mindenkinek

2009. nov. 2. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Kérj a suliban ideiglenes diákigazolványt. 1500 Ft az ára és kell hozzá egy db fénykép. 60 napig érvényes, lejárat után újra ki lehet adni 60 napra. A pénz csak kaució, ha a kártyát leadod, mert megérkezett a végleges, akkor visszakapod az 1500 Ft-ot.
2009. nov. 2. 13:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm nálunk sajnos meg kell venni az ideiglenest ,nincsen kaució:S nagyon dühít ,hogy elvesztette a posta..
2009. nov. 2. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!