Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vehetek 90%-os MÁV-bérletet?

Vehetek 90%-os MÁV-bérletet?

Figyelt kérdés
Ugye ilyet a diákok vehetnek az iskola és a lakóhely között. A Nyíregyi Főiskolára fogok járni, viszont Nyíregyházán lakom, tehát egybeesik a lakóhelyem és az iskola. Oros vasútállomás és a nagyállomás között kellene bérlet.
2013. szept. 4. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megválaszoltad magadnak a kérdésed nem? Ha Nyíregyen laksz és oda jársz suliba, akkor Orosháza szerinted mi a kettő közül?
2013. szept. 4. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Orosháza? Ki beszélt itt arról?
2013. szept. 4. 22:30
 3/7 A kérdező kommentje:
nagyállomás alatt a Nyíregyháza nevű vasútállomást értem, ha esetleg nem lett volna egyértelmű
2013. szept. 4. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Orosról Orosházára asszociáltam valamiért. De a lényeg ugyanaz még akkor is ha Karakószörcsökre is gondoltál. Nem vehetsz.
2013. szept. 4. 22:33
 5/7 A kérdező kommentje:
még annyiban pontosítanék, hogy Oros az vasúti megálló, nem állomás, elnézést ha ez zavart
2013. szept. 4. 22:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez egészen biztos? Oros az Nyíregyháza városrésze, ott lakom, onnan mennék vasúton.
2013. szept. 4. 22:35
 7/7 eddiboy ***** válasza:
Szerintem így vehetsz, mivel a MÁV-nál nincs olyan, hogy helyi bérlet, de azért kérdezd meg az állomáson.
2013. szept. 6. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!