A Budapest Keleti pályaudvarban a kis indulás-érkezés táblákon fel van tüntetve a vágányszám is?
Köszi a válaszokat.
Még annyit kérdeznék, hogy kb. indulás előtt mennyivel áll be a vágányra a vonat? Tehát amikor én jövök a busztól a vonat indulása előtt mondjuk 5-10 perccel, már láthatom, hogy melyik vágányhoz menjek. Ez azért lenne fontos, hogy ne kelljen a nagy kijelzőhöz elszaladni, ha úgy is késésben vagyok véletlenül. Általában ugyanarra a vágányra érkeznek a vonatok vagy ez változhat?
Még egyszer, egy kérdőjel lemaradt.
"Köszi a válaszokat.
Még annyit kérdeznék, hogy kb. indulás előtt mennyivel áll be a vágányra a vonat? Tehát amikor én jövök a busztól a vonat indulása előtt mondjuk 5-10 perccel, már láthatom, hogy melyik vágányhoz menjek ? Ez azért lenne fontos, hogy ne kelljen a nagy kijelzőhöz elszaladni, ha úgy is késésben vagyok véletlenül. Általában ugyanarra a vágányra érkeznek a vonatok vagy ez változhat? "
hát amivel én járok, mindig ugyan onnét indul, de bármikor változhat, pl egy másik vonat késése, vagy hiba miatt. Szóval érdemes mindig rápillantani a kijelzőre.
Indulás elött 10 perccel szerintem már biztos bent van az adott vonat. De a nagykijelzőre is csak akkor írják ki, ha már beért, szóval teljesen mindegy hol nézed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!