Volán diák havi bérlet ára mennyi?
Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy a diák 50% kedvezményt ad, nem?
"Nappali és esti tagozatos diákként 50 százalékos kedvezménnyel utazhatsz bárhová, akár a távolsági buszt, akár a vonatot választod."
Én ezt a táblázatot találtam:
www.volan.hu/dijszab/berlet.pdf
62 km féláron majd 25ezer Ft. Vagy a 90%-ot kell néznem? Vagy ez hogy van? Mávnál ugyanez a távolság 4210Ft.
2013. aug. 30. 13:37
1/5 anonim válasza:
Jegy 50%-os, a bérlet az iskolád és a lakóhelyed között 90%. A MÁV és a Volán társaságok árai nem különböznek semmiben, legfeljebb a pótdíjak.
2/5 anonim válasza:
Ha diák vagy, lakóhelyed és iskolád között 90% os bérletjegyet válthatsz. A többi útvonalon telljes árú bérletet, vagy 50% os menetjegyet vehetsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem. Ez esetben a tavalyi diákom hiába érvényes okt 31-ig, ha ezzel veszek bérletet akkor megbüntetnek, mert ezen a diákon még a gimnázium szerepel, ami egy városban van a lakhelyemmel
2013. aug. 30. 14:33
4/5 anonim válasza:
Ideiglenes diákigazolványra kiállítják a bérletigazolót is.
5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg, és a Budapest Bérletet sem vehetem meg a régi diákommal?
2013. aug. 31. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!