Mennyibe kerül egy bérlet 50km-ert távolságig? Iskolalátogatásival?
köszi :D
csak azért kérdeztem, mert én ilyen 6-7 ezreket hallottam :\
Dehogynem! Kell az iskolalátogatási. Vagyis csak akkor, ha először vásárolsz bérletet lakhelyed és a suli között. Általában az elővételi jegypénztárban kell csináltatni egy "útviszonylat igazoló" lapot. Ehhez tőlem elkérték a diákom, az iskolalátogatásit, meg lehet hogy a lakcímkártyámat is (ebben nem vagyok biztos). De a buszon az ellenőrt pont nem érdekli, hogy van-e iskolalátogatásid. Ő csak a bérleted fogja kérni, a diákod, és az útviszonylat igazolód.
A kérdésedre válaszolva pedig, ha diák vagy 90% os bérletet vehetsz, ennek ára 3560.- a teljes áru havi bérlet pedig 53000.-
és pl ha abba a városban lakom, ahova járok suliba és suli után átakarok menni a másik városba, akkor úgy lehet bérletet venni ezzel az iskolalátogatási kedvezménnyel? :D
igazából ez érdekellne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!