Budapestről, Budakeszire szeretnék busszal utazni, ingázni! BKV bérlettel lehet utazni oda vagy ide már külön jegyet kell venni vagy külön helyközi bérletet?
Figyelt kérdés
Remélhetőleg ott lesz a munkahelyem, Budakeszin! Jó oda a BKV bérlet vagy külön bérletet kell venni?2013. aug. 7. 17:41
11/13 anonim válasza:
Ha van rendes BKV-bérleted, akkor vehetsz mellé kiegészítő bérletet. Én diák vagyok, így kerül a kiegészítő 595 ft-ba, a fölnőtt nyilván drágább. De ha közel van a Szanatórium utcához, akkor fölösleges.
12/13 anonim válasza:
Én Budakeszin lakok. A Budakeszi vadasparkig (Szanatórium utca) elég a sima Budapest bérlet vagy jegy is, utána már csak a helyközi vagy budakeszi bérletet vagy jegyet fogadnak el az ellenőrök.
13/13 anonim válasza:
En tuti nem vennek berletet egy kb Budakeszi meretu varosban, bringaznek mindenhova, vagy labbusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!