Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért van az hogy a BKV néha...

Miért van az hogy a BKV néha égkékre, néha sötét kékre festi a felújított buszokat?

Figyelt kérdés

2013. júl. 29. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta VD, hogy a 260 és 280 Ik-kat nem festik át égkékre. És ehhez tartani kell magukat.
2013. júl. 29. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Elméletileg arra jó, hogy ezzel meg tudjuk különböztetni, melyik BKV, melyik VTtransmann járat. A gyakorlatban, viszont nincs értelme ennek, mert a BKV buszok is kapnak ilyen festést.
2013. júl. 29. 20:38
 3/6 A kérdező kommentje:
De az Ikarus 415/435, Man, Localo buszokat sem festik át!
2013. júl. 29. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Az új színterv az égkék, de ha nem kell felújítani a fényezését egy régebbi kocsinak, akkor ahhoz nem nyúlnak hozzá. Persze most már van ebben is kivétel, a reptéri Volvókat csak átfényezték égkékre...
2013. júl. 29. 22:21
 5/6 A kérdező kommentje:
És a 260/280 hogy-hogy nem lesz, ha már újítják őket?
2013. júl. 29. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem kár keresni benne a logikát :D Dávidka is csak üres, semmitmondó dolgok alapján dönt, nyilatkozik. A sötét kék is egy jópár éves tradíció, és nem értem mi volt vele a baja, másrészt, ha nincs pénz, amúgy sem értem, miért pazarolják...tehát ez olyan, amikor csak zsíroskennyérre lenne pénz, de én azért is veszek egy fej paradicsomot, hogy rárakhassam a kenyérre, hátha esztétikusabb, mert az ízén sokat nem fog javítani. Annyi pénzből, amit festésre költenek, legalább még 2 buszt lehetett volna venni...
2013. júl. 30. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!