Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nemzetközi vonatjegyet mennyiv...

Nemzetközi vonatjegyet mennyivel az út elött lehet megvenni? No. -Mo.

Figyelt kérdés
Német rokonunk nincs hozzászokva, hogy itt nem kell már most megvenni a jegyet a szeptemberi útra, aggódik, hogy nem lesz hely. A megnyugtatása érdekében kérdezem:meg tudom már venni? Ki fognak röhögni az ügyintézõk?:D

2013. júl. 29. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
60 nap az előváltási határidő, és nem egyáltalán nem röhögnek ki, igaza van a rokonodnak... Ha tudja az utazás idejét vedd meg előbb még kedvezményes ajánlatra is van még esély ennyire előre.
2013. júl. 29. 11:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Az infovonalat sokáig nem vették fel. Bocs, rosszul tudtam, csak a mo.-i részre kell nekünk rendelni. A mávnál csak az automata nyomatja negyed órája, h várjon, csakhogy tudd, miért ide írok.
2013. júl. 29. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem a privát üzeneted...

60 nap az előváltási határidő, azaz ma legkésőbb szeptember 29.-i járatra már meg tudod venni a jegyeket belföldre és nemzetközibe is.

2013. júl. 29. 11:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. júl. 29. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
60 nap, érdemes is előre megvenni a jegyet, mert tényleg el szoktak fogyni, főleg az olcsó jegyek.
2013. júl. 29. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez nem olcsó, és mégis belföld csak, de kösz. Holnap megveszem.
2013. júl. 29. 13:32
 7/8 10 deka farhát ***** válasza:
Én ezt nem értem. Ha Németországból jön Magyarországra, akkor miért belföldi jegyet akarsz venni?
2013. júl. 30. 09:37
 8/8 A kérdező kommentje:

Mert a másik részt már megvették. (Megállnak Pesten meg Bécsben isnézelődni közben.)

De mind1, nem lényeg:)

2013. júl. 30. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!