Hogy jutok el a Dunaharaszti vasútállomástól egészen a Kék-tó-ig?
A helyzet, hogy szeretnénk elmenni strandra, és mivel nem kocsival vonatra szállnánk és úgy mennénk. A probléma hogy interneten nem találtam olyan buszmenetrendet ami oda vinne (valószínű önhibámból, azért kérek segítséget)
Ha valaki esetleg tudná mit,merre, és hogyan megköszönném.
Ha valaki esetleg hévvel vagy volánnal,de tudja a pontos utat, hogy mire kell felszállni kérem írja le.:) Köszönöm.
A Kék-tó az inkább már Alsónémedi, az szörnyen messze van gyalog a haraszti állomástól és szerintem arra nem is nagyon jár busz.
Az Universum Strand és vízisípálya közelebb van.
Dunaharaszti vasútállomásról elsétálsz a Dózsa Gy/ Némedi útra, ott megáll a Tescos helyi járat amivel el tudsz menni a Tescoig. Az universum az a tesco mögött van, kb 300 méter séta. A Kék tó a Tescotól laza 2km séta :)
Itt láthatod mindkettőt:
A Kék-tónál már voltam, az nem rossz. Homokos part, lehet enni-inni. Ha esetleg autóhoz jutnál, akkor ajánlanám a Rukkel tavat. Az hibátlan, nagyon jó hely - bár néhány kilóméterrel arrébb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!