Támogatnád ezen dolgok bevezetését a MÁV-nál?
-Vonatjegy árak megfelezése
-Szentgotthárd-Zajta valamint Sopron-Lőkösháza hálókocsis éjszakai vonat bevezetése
-Csap-Záhony-Kelebia-Szabadka "EU-n kívülről EU-n kívülre" korridorvonat bevezetése
-Minden jelentősebb vasútállomásra kedvező áru Resti étterem bevezetése, frissen készült magyar, szlovák és román fogásokkal
-Ha egy vonat megérkezik külföldről egy magyar határállomásra, Rákóczi-induló és üdvözlő üzenet bejátszása az állomás hangosbemondó-rendszerén
-Minden határállomáson legyen az állomás névtáblája felett magyar címer, a címeren üljön beton turulmadár széttárt szárnyakkal
-A MÁV "Szép a vasutas élet" című zenés reklámjának sugárzása TV csatornákon a reklámblokkban
-Büfékocsiban ételárak megfelezése
Rákóczi induló? Miért?
Beton turul? Miért?
"Szép a vasutas élet!" Nagyon ciki. Miért?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
Inkább a vonatok WC-jét hozatnám rendbe, hogy kulturált legyen illetve egy csomagmegőrzőt bőröndök számára, kulccsal ellátva. Késések megszüntetése. Digitális táblák a vonatok utasterébe, hogy melyik állomás következik /melyiken vagyunk, és ezt ugyanúgy be is mondatni bentre. Ez már néhány IC-n megvalósult.
A pénzügyi dolgok jók lennének, de szerintem nem lehetséges, a többi pedig hülyeség számomra, felesleges pénzpocsékolás.
Utolsó, ennek a jórésze már igaz.
A bemondás már rengeteg személyvonaton is él (piros vonatok, piros csíkos vonatok).
Digitális táblák a piros vonatokon szintén vannak.
A felújított és a piros vonatokon van rendezett WC is.
Csomagmegőrző (automata) van a pályaudvarokon.
A késések többnyire 10 percen belül maradnak, nagy késéseket a nemzetközi és az országot átszelő járatok tudnak felszedni.
Úgy értettem, hogy a vonatok összesével megkéne ezt oldani. Én még IC-n sem megyek el wc-re ha nem muszáj, mert.. pedig falusi vagyok, nem egy finnyás kis plázaleányka. A gyorsvonatokról meg inkább nem szólnék.
De köszönöm hogy szóltál, örülök hogy azért haladunk is valamerre MÁV szempontból :)
1. Nem. Ekkora csökkentés csak a finanszírozásban tátongó rést növelné, nem pedig az összbevételt. De egy kisebb csökkentés az utasszám növekedése miatt akár pozitív is lehetne.
2. Legfeljebb péntek és szombat estéken látok igényt éjszakai vonatokra, de ezek sem távolsági, hanem regionális forgalomban közlekednének.
3. Külön vonat egy kb. háromkocsis stokknak, ráadásul tele rendőrrel? Ez mekkora pazarlás lenne...
4. Legyen. De szigorúan magánpénzből.
5. 6. Minek?
7. Inkább egy profi marketingügynökségre bíznám a spotok elkészítését, ez a videó gyenge.
8. Alig van büfékocsi, az árak nem olcsók, de az üzem jellegét tekintve nem is durvák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!