Ha hátul szállok fel az elsöajtos buszon, észreveszi a buszvezetö? És az letud engem szállitani? Van ehhez joga?
Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 16:39
1/4 anonim válasza:
Van. Szerinted mi a szarért első ajtós?
És ha szerencséd van nem lecibál, hanem csak nem indul el.
De lehet, hogy ez rosszabb, mert akkor az utasok rugdosnak le. (Őket nem rugja ki senki, ha bántanak.)
2/4 anonim válasza:
Rád szól a buszvezető, hogy menj előre, mert addig el nem indul, amíg,meg nem mutatod a bérletedet, illetve nála/a közelében (a szeme láttára) kell kezelni a jegyedet.
Ha ezt nem teszed meg, akkor megvárod a köztereseket, akik leszállítanak a buszról (és csak, utána indul el). Viszont, a fizető utasközösség is 'hálás' lesz, amit azonnal ki fognak mutatni (igen, örülni fognak neki, hohy miattad nem indul a busz).
3/4 anonim válasza:
Azért bírom hogy az emberek mindig a kiskapukat keresik :D
4/4 anonim válasza:
A 2-es válaszoló vagyok: nem értem, miért kell lepontozni engem? Vagy netalán arra gondolt a kérdező, hogy ő, hogyan tudna bliccelni? Ha erre keres választ, akkor rossz helyen jár, mert ebben, nem segíthetek. Azt nem árt tudni, hogy bliccelőknek, nem szabad segíteni (amúgy is: milyen dolog már, hogy itt kérdeznek efelől. Ha csinálja, akkor tudni kell, nem neten kérdezni róla - szánalmas).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!