Minden hónap első szerdáján ingyen van az IC?
Figyelt kérdés
És akkor csak annyi hogy simán felszállok rá,mint bármi más vonatra és oda ülök ahova akarok? és csak a bérletemet mutatom,mert más jegy nem kell?2009. okt. 22. 14:10
2/9 anonim válasza:
Én is megtaláltam a fent említett oldalt de nem értem teljesen. akkor most teljesen 100%-ban ingyen utazhatok aznap??? Mert írnak vmi érvényes menetjegyet is...
3/9 A kérdező kommentje:
Más, aki normálisan tud válaszolni és van tapasztalata is?
2009. okt. 22. 14:29
4/9 A kérdező kommentje:
Nak igen kedves 2.válaszoló én is ezért kértem hogy akinek van tapasztalata az irja le,mert ez nekem sem érthető :)
2009. okt. 22. 14:30
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az a menetjegy csak arra vonatkozik, mintha sima vonaton mennél, szóval kell jegy csak hely- és pótjegy nem kell.
2009. okt. 22. 14:31
6/9 anonim válasza:
Mit nem lehet ezen érteni, veszel egy menetjegyet azt mész az ICvel vagy bérlettel, nem kell mellé +jegy!
7/9 anonim válasza:
Ha megnézed az Elvirán azokon a napokon, minden vonatra ugyan annyi a menetjegy! :D
8/9 anonim válasza:
Minden akciós napon (a hónap első szerdáján) az InterCity vonatokat igénybe lehet venni az alap menetjegy ÉS egy 0 Ft-os helyjegy megvásárlásával.
Tehát az érvényes jegyed/bérleted mellé kérned kell a pénztárban egy díjmentes pót-, és/vagy helyjegyet. Ennek elmulasztását a vonaton 500 Ft pótdíjjal jutalmazzák.
9/9 A kérdező kommentje:
nah ugye h akkor csak kell venni egy 0Ftos jegyet.
de sok okos van aki csak leugatni tudja az embert, hogy felszállsz oszt kész!!!
2009. okt. 23. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!