Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Minden hónap első szerdáján...

Minden hónap első szerdáján ingyen van az IC?

Figyelt kérdés
És akkor csak annyi hogy simán felszállok rá,mint bármi más vonatra és oda ülök ahova akarok? és csak a bérletemet mutatom,mert más jegy nem kell?
2009. okt. 22. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
10%

[link]

Üdv: Google kereső! :D

2009. okt. 22. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Én is megtaláltam a fent említett oldalt de nem értem teljesen. akkor most teljesen 100%-ban ingyen utazhatok aznap??? Mert írnak vmi érvényes menetjegyet is...
2009. okt. 22. 14:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Más, aki normálisan tud válaszolni és van tapasztalata is?
2009. okt. 22. 14:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Nak igen kedves 2.válaszoló én is ezért kértem hogy akinek van tapasztalata az irja le,mert ez nekem sem érthető :)
2009. okt. 22. 14:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az a menetjegy csak arra vonatkozik, mintha sima vonaton mennél, szóval kell jegy csak hely- és pótjegy nem kell.
2009. okt. 22. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
7%
Mit nem lehet ezen érteni, veszel egy menetjegyet azt mész az ICvel vagy bérlettel, nem kell mellé +jegy!
2009. okt. 22. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:
7%
Ha megnézed az Elvirán azokon a napokon, minden vonatra ugyan annyi a menetjegy! :D
2009. okt. 22. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden akciós napon (a hónap első szerdáján) az InterCity vonatokat igénybe lehet venni az alap menetjegy ÉS egy 0 Ft-os helyjegy megvásárlásával.

Tehát az érvényes jegyed/bérleted mellé kérned kell a pénztárban egy díjmentes pót-, és/vagy helyjegyet. Ennek elmulasztását a vonaton 500 Ft pótdíjjal jutalmazzák.

2009. okt. 22. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:

nah ugye h akkor csak kell venni egy 0Ftos jegyet.

de sok okos van aki csak leugatni tudja az embert, hogy felszállsz oszt kész!!!

2009. okt. 23. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!