Új diákigazolvány, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Új diákigazolványom van, a régit le kellett adnom. A budapesti egyesített bérletemen, és a vonatbérletemen is a régi diákom száma van.. Mi a teendő ebben az esetben? Mindkét bérletemből még legalább fél hónap hátravan, nem szívesen vennék újat. Előre is köszönöm a válaszokat.2009. okt. 19. 14:51
1/5 anonim válasza:
Bár nem vagyok budapesti, de nálunk győrben el kell menni ,oda ahol vetted a bérletet /nálunk a busz-pályaudvar,nálatok nem tudom hogy hívják / és ott átjavítják, és ha ellenőrt fogsz ki egyszer, nem fog büntetni. de csak akkor ha nem te javítod ki a számot.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez logikusan hangzik, majd megkérdezem, ha van esetleg aki hasonló cipőben jár(t) és megoldotta, az írhatna, köszi a választ !
2009. okt. 19. 14:59
3/5 anonim válasza:
Én a régit használtam addig, amíg le nem járt a bérletem. Aztán adtam le a sulinak, nem volt sürgős.
4/5 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek: Megkérdeztem az állomáson és kb hülyének néztek, aztmondták sose csináltak még ilyet..
A másodiknak: Számomra nem volt hasznos az információd, mivel nekem le kellett adnom.
2009. okt. 19. 17:59
5/5 anonim válasza:
MÁVot nem tudom. A BEB bérlet (ha a BKV pénztárban vetted) akkor a pénztárban (bármelyik) kezelési költség ellenében új szelvényt adnak. Érdemes BKV pénztárban intézni és nem azokban a kutyaólakban. Ha ott nem váltják vagy cserélik be a BEB-et akkor érdemes elmenni az Akácfa utcába ott biztos cserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!