Van olyan ember aki szeret csak úgy hobbiból HÉV-ezni?
Figyelt kérdés
Én például sokszor szoktam csak úgy unaloműzésből hévezni, meg tök jó szerintem ahogy zakatol. 19 éves vagyok mielőtt le pisisezne valaki. Szívesen elmennék valakivel aki szeret így utazgatni ezeken a járműveken, meg szeretnék videókat is csinálni és azt jobb lenne nem egyedül mert egy kis segítség se ártana néha.2013. júl. 12. 00:40
1/5 anonim válasza:
ha lenne bérletem, én is azt csinálnám :D én volános bérlettel csináltam ezt nemrég. egy hét múlva elvileg újra lesz, és mivel megszűnt a nyárimunkám...ezért valószínű nyakamba veszem az országot :D az a kár, hogy volános bérletet bkv nem fogadja el :D
2/5 anonim válasza:
Én ugyanez vagyok:D
Mondjuk én nem szoktam "csakúgyból" menni, de ahova épp megyek, szeretek közben nézelődni meg minden, szóval nekem nem nyűg a BKVzás inkább kikapcsol:)
3/5 anonim válasza:
ha sok időm van, néha én is szoktam vonatozni a HÉV vonalakon, de szívesebben megyek a MÁV-Starttal, ott jobb minőségű vonatok járnak :) (a HÉV-eken közlekedő MXa motorvonatok elég kényelmetlenek)
4/5 anonim válasza:
Én is szeretek hévezni, ha épp van rá időm és lehetőségem akkor néha én is utazgatok csak úgy.
5/5 IKARUS 415 válasza:
Én Budapesten belül szívesen zötyögök a HÉV-vel.(Mert csak Budapest bérletem van.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!