Szerintetek jól néz ki ez a villamos?
Figyelt kérdés
Ez Debrecenben fog járni,ha megépül a 2-es villamos vonal.
Nekem tetszik,mert légkondi,lcd kijelzők szóval olyan modern mint a combinók ugye csak nincs olyan hosszú ,voltam már rajta a bemutatón.Viszont,jobban nézett volna ki,ha kékre festik sárga helyett.
Szerintetek jól néz ki így sárgán? [link]
2013. júl. 10. 20:24
1/6 anonim válasza:
kékben nekem is jobban tetszene.
2/6 anonim válasza:
szerintem is. ugyanez volt különben a szegediekkel is. én nem vagyok abban sem biztos, hogy ez a "közönségszavazás" alapján lett eldöntve. ezzel inkább azért van baj, mert nem egységes.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, budapesti létemre nekem az olyan klasszikus villamosok tetszenek mint a ganz csuklós, tátra, hannoveri. Már a combino-t is utálom.
4/6 anonim válasza:
Ha kéket kapnál, azon fanyalognál, hogy miért bajuszos a sofőr bácsi...
5/6 anonim válasza:
3-as: nekem is nagyon bejönnek a régi magyar gyártmányú villamosok!!! A hannoveriek - szerintem - iszonyú rondák, attól a Combinok is jobbak, csak piszok rossz a belső berendezésük: nagyon keskenyek! (állítólag a debreceni CAF a szegedinél, a miskolcinál és a Combinonál is szélesebb)
Különben szerintem a legszebb magyar villamos a debreceni 500-as, ebből ez az egy van az egész világon! És magyar gyártmány!
6/6 anonim válasza:
Szerintem jó így sárgán. Ez olyan napfényes benyomást kelt, meg azért nálam a villamosok alapból sárgák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!