BKV-n és Volánon bicikliszállítás?
A volánosok nem veszik fel a telefont...
Az, hogy alacsonypadlós azt jelenti, hogy szállíthatok rajta biciklit?
És a BKV-n (22-es busz) vihetem a bringám? Kell érte fizetni? vagy annak is jegyet kell lyukasztani?
Ezt sohasem értettem...
Ha bringával mész valahova,miért kell buszozni??Nem azért mész,hogy tekerj,mozogj,vagy mert olcsóbban kijön??Vagy ha buszozni akarsz,miért mész bringával?Héven más,ott vannak távolságok.De itt Pesten ez nem olyan túl nagy gond...
Hasonló,mint amikor nagypapa leviszi a kutyát sétálni.A kocsma előtt a kutya kikötve,2-3 sör után a kutya pont eleget sétált azon az 1 nm-en.
Sejtheted, hogy ha a Volánt is kérdeztem, akkor nem budapesti vagyok...:)
Azért kell a busz és a bringa kombó, mert még nincs meg a jogsim, viszont a Normafára járok kutyasuliba.
Kutyával pedig 20 kilométert főúton nem lehet megtenni.
Ha viszont nem viszek bringát, hatalmas kitérőt kell tennem, mert le kell mennem a Volánnal a Moszkva térig, és onnan a 21-essel a Normafához. (Ráadásul így többe is kerül az utazás 1200 forinttal.)
"Szállíthatok-e kerékpárt az autóbuszon?
Kizárólag összecsukható kerékpárt útipoggyászként az autóbusz csomagtartójában elhelyezve lehet szállítani."
Köszönöm, ezt olvastam, de szerintem ez inkább távolsági buszokra vonatkozik, nem? Meg mi az, hogy összehajtható???
És ha kiveszem a kerekeit? Akkor elvileg poggyász méretű. (Csak finoman szólva nehézkesebb kutyástul-vázastul-két kerekestül felszállni...)
Köszönöm!
Kár, mert jelentősen megkönnyítené az odautat, node sebaj, ennél nagyobb gondom ne legyen...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!