Csepelről hogy jutok el a szigetszentmiklósi Oázis Strandra tömegközlekedéssel?
Figyelt kérdés
Próbáltam az utvonalterv.hu-val, de azt írja, hogy a távolsági buszokat kivették a rendszerükből, ezért nem tudom megnézni. Ja! És kisgyerekkel mennék, úgyhogy túl sok gyaloglás nem fér bele. Remélem van olyan busz, ami nem túl messze áll meg. Köszi előre is... :)#strand #Oázis wellnes
2013. júl. 7. 21:13
1/2 anonim válasza:
Szerintem a HÉV még jár arra, és a Szigetszentmiklós József Attila teleptől csak 2 km. Persze akkor, ha az Oázis Wellness Parkról van szó.
Azt hiszen a busz se áll meg sokkal közelebb...
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én is épp ezzel a kérdéssel foglalkozok... szintén kisgyerekkel. Holnap mennénk, és még nem voltam ott soha. Viszont úgy láttam, hogy a 679-es és a 680-as volánbusszal (Ez megy az Auchan felé) a Szszmiklós, Miklós térig kell menni, onnan kb. 350 méter a bejárat. (Tököli út 184). Ezekre a buszokra tudsz menetrendet nézni a volán honlapján. (www.menetrendek.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!