A 7E busz budai végállomásától hogy jutok el a Kelenföldi pályaudvarra?
Tudom, hülyén hangzik a kérdés, mert a 7E végállomása maga a Kelenföldi pályaudvar. De még sose jártam arra, és nagyon kevés időm lesz elérni a vonatomat. Aki jártas a környéken, leírná nekem, hogy miután leszállok a buszról, hogyan, merre kell induljak, látni fogom-e már onnan a pályaudvart, stb.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Ha még nem jártál arra akkor ez segít:
Az a kicsi fehér épület az alján kb. hupikék színű csíkkal az a busz végállomásához tartozik nagyjából ott rak le a busz.
Ami szemben van épület az a pályaudvar.
Ha még jegyet is kell venned, akkor fel kell menned a vasútállomás épületébe, szembe fel, ott vannak a pénztárak. Ha kioszból kinyomtatós internetes jegyed van, akkor is fel kell menned, illetve az automaták is az épületben vannak. Utána le kell menned az aluljáróba, az állomásépületből kijövet balra megy le a lépcső.
Az aluljáróba mindenképpen le kell menni, az 1-2. vágányt jelenleg nem használják, egyedül azok közelíthetők meg a felszínről. Ha kevés az időd, jobb ha előre veszel jegyet, vagy interneten váltod meg saját nyomtatású vagy telefonon bemutatós (ezt tudtommal csak IC-re lehet) verzióban. Ha van jegyed, akkor nem kell felmenned, hanem leszállás után balra indulsz el, és a BKK pénztár mellet balra egyből az aluljáróba jutsz, ahol megkeresed a megfelelő vágányt. A Keletiből/be közlekedő vonatok a távolabbi, 14-15. vágányra állnak be, a Déliből/be menők a közelebbi 4-5.-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!