Hogy tudom megoldani a kijutást Forma-1-re?
Sziasztok!
Szombathelyi vagyok és a támogatott jegyekkel szeretnék kijutni idén a Forma-1-re.
Hogy tudom ezt a legegyszerűbben tömegközlekedéssel megtenni a Nyugati pályaudvarról? (A buszok elvileg az Árpád-hídtól indulnak).
Előre is köszönöm a segítséget!
Nyugatiból az M3-as metróval kell menned Újpest-Központ felé 3 megállót, az Árpád hídig.
Azonban Szombathelyről kizárt, hogy a Nyugatiba fut be a vonatod: a Keletiből az M2-es metróval a Déli pu. felé kell 3 megállót menned, a Deák térig, ahol az M3-asra kell átszállnod Újpest felé. 5 megállót kell menned. Az átszállás a metróban ingyenes!
Szia!
Nem tudom, hogy ezzel a támogatott jeggyel melyik kapukon lehet bemenni, de a hagyományos forma1 club-os ÁLLÓ jeggyel mindig csak az 5-ös kapun, ami legközelebb a Szilasligeti HÉV állomáshoz van. Innen kb 25-30 perc séta a falun keresztül az 5-ös kapu. A HÉV-re az Örs vezér terén lehet felszállni (Keletitől M2-es metróval (piros) a végállomásig kell menni) viszont erre valószínűleg nem érvényes a kedvezményes jegy, úgyhogy kb. egy ezrest rádob a költségekre oda-vissza (két bkv jegy plusz két kiegészítő jegy a közigazgatási területen kívül eső részre). Mi inkább így megyünk, mert Mogyoród központból elgyalogolni az 5-ös kapuig 40 fokban az kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!