Ellenörök rendörrel?
Békáson is rendőrökkel állnak az ellenőrök.
Mondjuk én eleve gusztustalannak tartom, hogy a forgalmasabb helyekre csak úgy tudsz belépni, ha jegyet veszel ,vagy a bérletet felmutatod, mint pl Sziget fesztivál idején, mikor direkt Árpád hídhoz állnak, amúgy az év többi napjain nem nagyon. De ez van.
Bizony van ilyen! De én is kaadtam már hasonlóba, na most amint mondtam neki, hog ykérem a jelvényszámát és leellenőröma 107-en, érdekes módon, már nem is lett annyira erőszakos , sőt már smemit sem akart.
Az a baj emberek, h sokan visszaélnek az ilyen hülységekkel, hogy egyenruha, na meg rendőrjelvényt is az szerez aki akar, csak az nem mindegy, hogy sorzsámozott-e vagy sem. KÉRJETEK sorszámot mindig, akkor nem fog ez történni !!
Csatlakozom a tegnap 19.02-eshez, annak ellenére, hogy én is rendőr vagyok.
KÉRJETEK JELVÉNYSZÁMOT, ha nem vagytok biztosak abban, hgy rendőrrel álltok szemben. Akinek POLICE felirat van a jelvényén (ilyet bárki vehet), az nem rendőr, vagy valamit sumákol.
Amúgy igen, járnak ellenőrökkel rendőrök, de ilyet még én sem hallottam, hogy valakit azért bevigyenek, mert nincs jegye. Max, ha nem tudja magát igazolni, de ez is egyre ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!