Talpon bírnék maradni két szembe jövő Jeti közé beállva 160as szakaszon?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 16:20
2/17 A kérdező kommentje:
De aláesnék? Behúzna a szele?
2013. jún. 27. 17:09
3/17 anonim válasza:
Ennél lényegesen kisebb sebességnél is elesnél.
5/17 anonim válasza:
Jajj, behúzást értettem, nem aláhúzást...
Amúgy tisztázzuk, mi az a Jeti?
6/17 A kérdező kommentje:
RailJet
2013. jún. 27. 17:27
7/17 anonim válasza:
Nem tudnál.
Maga alá nem szippantana be szerintem (ha jól emlékszem az állítólag c. sorozat azon részére, ahol az állomáson a perem mellé babakocsit meg bábút állítottak, nem szívta be)
De miután elment, maga mögé szippantana be, de ha két oldalról menne, ezért a két erő kioltaná magát és se ballra se jobbra nem lökne el, de szerintem hátrarántana miután elment.
Mikor megérkezik az eleje, akkor pedig előre lökne, vagyis arra, amerre halad.
8/17 anonim válasza:
Nehéz, és nem lélekemelő összeszedni a darabkákat, úgyhogy ne próbáld ki.
160 -nál dugd ki a kezed egy autóból. Na annyival mozgatják a szerelvények a levegőt + örvénylik.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem próbálom, lehet, hogy be se férnék a két vonat közé? Meg amúgyis szabálysértés. Csak kíváncsi vagyok.
2013. jún. 27. 17:52
10/17 anonim válasza:
Én nem értek a vasúthoz, de ha meglátna a vezető, akkor lassítana, nem? Ha van hely, akár meg is állna. Aztán két szerelvényre való felbőszült utas úgy megverne a késés miatt, hogy a továbbiakban fóbiád lenne már a vasútállomás látványától is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!