Mi a véleményetek a villamosvezető vs. Terhes nő ügyében?
Én ezt a videót mutatnám meg az anyukának: http://www.youtube.com/watch?v=9xcCpgcU0o0
Valamint elmondanám a következményét, hogy a hölgy lábát amputálni kellett.
Ma 15:24:
De, képzeld, ha magyar lett volna, akkor is lehülyep**áznám, mert az. De ha a média így kiemeli, akkor én is. Aki nem képes vigyázni a saját, és a születendő ki** kölyke életére, és utána még a sofőrnek int be, az egy idióta k***
Az egyetlen közös pont az utolsó két hsz írójával, hogy a pofont mindketten elítéljük. (Ahogy azt is, hogy a hölgyemény SAJÁT BEVALLÁSA szerint is mutogatott. Az alpáriság kétoldalú volt, a kivitelezés különbözött.)
"Na és akkor mi lett volna,ha az Angol nő elvetél,és a babája meghal a pocakjában miközben elesik a pofontól?"
Na és mi lett volna, ha bedarálják parízernek gyerekestül? Mi lett volna, ha valaki súlyosan megsérül a villamoson a vészfékezés következtében? Mi lett volna, ha...? De mindegy, tudom, a hölgynek olyan kiváló reflexei vannak szerinte, hogy ő bőven visszaugrott a villamos elől. Hehe.
Már ne is haragudj, de mi az, hogy a sofőr vigyázzon a pirosnál? Bizalmi elvről hallottál már? Vigyázzon az egybites gyalogos, a színeket meg tudja különböztetni! Ha pedig nem képes rá, akkor vetesse magát gyámság alá, mert fogyatékos.
Ez a "kevés a zöld" meg tipikus önmosdatás, mint az autósoknál a "kinnfelejtették a 30-as táblát" (száguldjunk 70-nel) meg "nem fékezek a sárgánál, mert a mögöttem jövő belém szalad" (menjünk át a piroson) és társai. Szokjunk le róluk, de tényleg. Helyes, hogy védjük a gyalogost a KRESZ-szel, de a elk.rt szabályok mindenkire érvényesek.
Rendszeresen megfordulok a hetes vonalán, főleg a Blaha környékén, elképesztő ami ott (is) gyalogmorál címszó alatt fut (röhögve írom le a szót is). Meglátja az öt percenként közlekedő piros hetest, elborul a csökött agya, átszalad a teljes kereszteződésen, nem számít hogy piros van, csikorgó fékkel meg lehet állni. Utána megy a siránkozás, hogy ójaj, szegény gyalogos, a zebrán gázolták el, micsoda egy k..vaország ez.
A pofon mellesleg nemcsak etikailag volt tragikus, hanem mert sikerült egy hülyéből mártírt csinálni, és azzal foglalkozni, hogy "jogos-e a pofon vagy sem" (nem az), ahelyett hogy meglepné a rendőrbácsi egy 50-100 ezres csekkecskével úgy babakelengyének, hogy a gyerekét már másra tanítsa. No meg a többi gyalogost is lehetne ajándékozni (kerékpárosok egy részéről már nem is beszélek), megoldódna az államadósság is pillanatok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!