Pestiektől szeretnék kérdezni. Hogyan jutok oda és mivel?
Figyelt kérdés
A népligetből a 1119 Budapest, Mérnök u. 39.-be szeretnék eljutni ez a XI. kerületben található. Metróval vagy villamossal kell menni stb..? Előre is köszönöm.2013. jún. 13. 16:34
2/7 anonim 

válasza:

Metróval a Corvin negyedig, onnan 4-es villamossal a végállomásig, onnan 47-es villamossal az Etele útig, onnan gyalog.
3/7 anonim 

válasza:

Csilla, az mindig összevissza tanácsol utakat. Nem egy általános valamit kért a kérdező, gondolom neki is van nete, különben nem itt kérdezné.
4/7 anonim 

válasza:

A népligetben felszáll a 103-as buszra, azzal elmegy az Etele út/Fehárvéri út megállóig majd sétál 250 métert.
Csak mellékesem jegyzem meg, az irányítószámból kitaláltuk, hogy ez a 11. kerületben lesz :P
5/7 anonim 

válasza:

"Csilla, az mindig összevissza tanácsol utakat. Nem egy általános valamit kért a kérdező, gondolom neki is van nete, különben nem itt kérdezné."
Nekem tökéletesen bevált, nem egyszer használtam.
6/7 anonim 

válasza:

103-as busszal a Kelenföld, városközpont megállóig.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát. Oda is írtam, hogy a XI. kerületben található.:)
2013. jún. 13. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!