A bkv-nál be nem fizetettbüntetés 24. 000 forint helyett 48. 000 lett? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 17:30
1/6 anonim válasza:
Ez egy picit kevés részlet úgy gondolom
2/6 anonim válasza:
Azt gondoltad, hogy idővel kevesebb lesz? Hát nem.
3/6 anonim válasza:
Pécsen 90 nap után megtízszereződik, így fizettem be 20000et, a 2000 helyett...drága tanulópénz volt, most már tuti nem bliccelek!
4/6 anonim válasza:
Hát mégis hogy lenne? Késedelmi díjról még nem hallottál? :D Ha úgy érzed ok nélkül bűntettek meg menj be reklamálni, de ha már a személyes adataid meg adtad nekik, akkor ne várd, hogy majd elfelejtik...Azért erre számítani lehetett volna
5/6 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy késedelmi kamat,de a történet bonyolultabb. amikor bementem rendezni rendes gyerek módjára két különböző tartozást,akkor a kisebbett akartam befizetni,mivel nem volt nálam elég pénz csak sajnos nem engedték,mert azt mondták,hogy előbb az elsőt kell ami sokkal több volt. hogy is van ez?
2009. okt. 9. 10:18
6/6 anonim válasza:
milyen jó, hogy a zala volán ellenőrei csak dísznek vannak :) nincs jegyes: semmi baj. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!