A Keletiben a nemzetközi jegypénztárhoz csak úgy tudok bemenni, ha veszek egy belföldi jegyet? (a peronkapuk miatt)
Nem követendő példa, de azért leírom. Múltkor teszteltem a Keletis karámőrök hatékonyságát. Találtam a táskám alján egy régi jegyet, ami Kecskemétig szólt, azt lobogtattam miközben közelítettme feléjük, kilépek a karámon kívülre erre az őr utánam szól, h elkérné a jegyet, mert szeretné megnézni. MOdaadom megállok a karámon kívül ésszámolom a másodperceket. 6 mp múlva egy köszönöm kiséretében visszaadta. Arra készültem, h kiszúrja, h nem is ide való és nem is mai a jegy, de nem tette. Megaztán ahogy néztem 6 mp alatt ha nem állok meg és továbbmegyek simán eltünhetek a tömegben ha történetesen bliccelő lettem volna. A másik me az ,h már kijöttem a karámon kívülre, vagyis még ha ot is maradok mit csinálhat onnantól? Visszazavar?
Ha bliccelnék a vonaton nem a karámőröktől félnék hanem a kalauztól, őt nehezebb kikerülni meg kijátszani. Próbálkoztam ezzel is ( extrém sport :)) 10-ből ha 2x sikerült, és 8 esetben bizony ha nem lett volna jegyem akkor megbüntethetett volna.
"A másik me az ,h már kijöttem a karámon kívülre, vagyis még ha ot is maradok mit csinálhat onnantól? Visszazavar? "
Ez nagyon tetszik! :))))
Amúgy ez is olyan látszatintézkedés, ami épp csak arra nem jó, amire kitalálták. Viszont drága.
Amúgy ez a Thököly-s dolog szerintem is működik, de én folyton eltévedek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!