Ha építenének egy hajót Titanic 2 néven. Felszállnál rá?
Igen. És nem vagyok szőke, csak szeret a század első felének luxus óceánjáróit, nagyon jó érzés lehetett rajtuk utazni, gyönyörűek.
http://www.youtube.com/watch?v=8EmbTEWVH_c
Gondoltam, hogy előbb utóbb csinálnak valami ilyesmi filmet, szerencsére semelyik Titanic filmnek nem "folytatása". A minősítése sem túl jó, amin így az előzetes alapján nem csodálkozom. A felvételekhez RMS Queen Mary-t használták fel.
Meg fogom nézni, de túl nagy csodát nem várok tőle.
Röviden a történet, amit innen onnan összeszedtem:
SPOILER
A film a jövőben játszódik (2012. április) és Titanic II-ről szól, mely egy hatalmas és modern luxushajó, melyet az eredeti Titanic indulásának 100. évfordulóján terveznek vízre bocsátani. A Titanic eredeti útvonalán hajózó (csak éppen most fordítva, itt az USA-ból megy Angliába) óceánjáróra azonban nehéz órák várnak, amikor egy szökőár jéghegyet sodor útjába.
SPOILER VÉGE
Ami érdekes: 2012-ben valóban indul egy emléktúra. az MS Balmoral luxushajó 2012. április 8-án indul el Southampton kikötőjéből, hogy teljesítse ugyanazt a távot, amelyet a Titanic tett (volna) meg. Részletesebben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!