Budapesten a Nyugati pályaudvarról, hogy jutok el legkönnyebben a Keletibe? Melyik metró és hol találom meg? Esetleg megtudnátok mondani mennyibe kerül a jegy?
A Nyugati téri aluljáróban megtalálod a metrót (M3) amivel a Deák térig kell menni, és ott Átszállni az M2-re (piros metró), és azzal kell az Örs vezér tere felé menned.
A vonaljegy 350 Ft-ba kerül, a Deákon nem kell újat lyukasztani.
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 20:45
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Budapesten a Nyugati pályaudvarról, hogy jutok el legkönnyebben a Keletibe? Melyik metró és hol találom meg? Esetleg megtudnátok mondani mennyibe kerül a jegy?
"A Nyugati téri aluljáróban megtalálod a metrót (M3) amivel a Deák térig kell menni, és ott Átszállni az M2-re (piros metró), és azzal kell az Örs.."
Az üzenet témája: szia
Az üzenet szövege: Szia :) Bocsi ha zavarlak de még lenne kérdésem, remélem nem gond. Olyat mondtak nekem, hogy a 3-as metróval menjek Deákig onnan a 2-es kivisz a Keletiig. Igaz ez?
Ha jól látom, pont ugyanezt írtam én is! Vagy szerinted nem? M3= 3-as metró, M2= 2-es metró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!