Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor jön meg? Miért nincs itt?

Mikor jön meg? Miért nincs itt?

Figyelt kérdés
Szeptemberben elkezdtem a szakmát elvégezni,amihez új diákigazolványra volt szükségem. Megcsináltattam még szeptember elején a diákot de azóta se küldték. Mi történhetett vele. Miért nem jön még mindig. Logikus válaszokat várok!

2013. ápr. 29. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazság szerint nem tudsz mást csinálni, csak várni. Mióta bejött ez az új diákigazolvány, ez megy...

Én is 7 és fél hónapot vártam a diákomra.

2013. ápr. 29. 22:17
 2/4 anonim válasza:
Igen..a fiamnak is kb 6 hónap mire megjött.
2013. ápr. 29. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt teljesen random csinálják.

2011 szeptemberében kezdtem el egy egyetemet. Nekem már akkor megjött a diákom. Egy évfolyamtársam (ugyanaz az egyetem és szak) idén, 2013 februárjában jutott hozzá a diákjához. Pedig ő is ugyanúgy, a felvételivel együtt nyújtotta be a kérelmet és fizette ki az igénylés költségét.

Nincs ebben semmi logika, hiába keresed. Szimpla bürokrácia.

2013. ápr. 30. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi 5 hónapot vártunk rá. Ami döbbenetes, főleg hogy már az első tanítási naptól kellene. pl. utazáshoz.
2013. máj. 4. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!