Van közöttetek női buszvezető? Szeretnék a bkv-hoz jelentkezni, de kb.10-ből 9-en lebeszélnek. Tényleg annyira gáz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 10:02
11/17 anonim válasza:
Utolsónak:
A mai buszoknál igen. De láttad már hogy a BKVnál összesen 150 mai buszvan amik a Volvok. Jó a 400-as széria még oké azokon könnyen lehet vezetni de a 200-as széria azért már nem olyan könnyű. Igaz hogy van kormány rásegítő de nem olyan mint egy személyautó hogy fél kézzel tudod vezetni.
12/17 anonim válasza:
Olaszországban és spanyolországban már annyira elfogadott, hogy lassan tóbb a nöi vezetö, mint a férfi. Egyébként a nök sokkal figyelmesebbek, elözékenyebbek, s óvatosabbak. Ez pedig ennél a szakmánál elengedhetetlen. A soför munkája nemcsak abban merúl ki, hogy hajtja a gázt s tapossa a pedált..... Tehát szerintem hajrá!!!!!!!! Azt csináld, amit belülröl, önmagadban érzel, s ne azt., amit a társadalom elvár. Szerintem tutti megállod a helyed!!!!!!!!!!!!!!!! Én Neked drukkolok!
13/17 anonim válasza:
egy nő sokszor még autót se képes jól vezetni nemhogy buszt vagy kamiont... ez férfi munka mért akarod mindenáron ezt??:S
14/17 anonim válasza:
Vorarlberg tartomnyban a Landbusokon minden 3. vezető nő volt. Amúgy láttam már csávót is veszélyesen vezetni.
15/17 A kérdező kommentje:
21:55. Igen, emiatt az a sok nő nem akar buszt vezetni, de én meg igen!
2010. szept. 24. 08:09
16/17 anonim válasza:
Na mit lett azóta?
Elementél sofőrködni?:)
17/17 anonim válasza:
Na mit lett azóta?
Elmentél sofőrködni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!